Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 21/6/2011
Περιθωριακός:
Σημερα εμαθα οτι τα χαρτια μου ειναι στο νοσοκομειο εδω και 3 βδομαδες περιπου. Απο εκει μου ειπαν οτι συνηθως σε 2 βδομαδες απο τη στιγμη που στελνονται τα χαρτια βγαινει και το ΦΕΚ.
Εν τω μεταξυ αδυνατο να μιλησω με καποιον στο υπουργειο, που εκτος των αλλων θελω να βεβαιωθω οτι η αλλαγη διευθυνσης που τους εστειλα με φαξ ειναι οκ και δεν θα μου στειλουν το διορισμο στην παλια... αλλα τιποτα!
xristosk:
Στην ιστοσελίδα του Εθν. Τυπογραφείου ανακοίνωσαν ότι απεργούν...... έως πότε ?
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα εμαθα οτι τα χαρτια μου ειναι στο νοσοκομειο εδω και 3 βδομαδες περιπου. Απο εκει μου ειπαν οτι συνηθως σε 2 βδομαδες απο τη στιγμη που στελνονται τα χαρτια βγαινει και το ΦΕΚ.
Εν τω μεταξυ αδυνατο να μιλησω με καποιον στο υπουργειο, που εκτος των αλλων θελω να βεβαιωθω οτι η αλλαγη διευθυνσης που τους εστειλα με φαξ ειναι οκ και δεν θα μου στειλουν το διορισμο στην παλια... αλλα τιποτα!
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάρε τηλέφωνο στο γενικό πρωτόκολλο ώστε να μάθεις και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής σου και για να επιβεβαιώσεις την παραλαβή από το αρμόδιο γραφείο.
τηλ. επικοινωνίας 2108254497
Gatekeeper:
Συγχαρητηρια στους νεοδιορισθέντες συναδελφους.
Περιθωριακός:
ΦΕΚ Γ 1028/2011! Τωρα περιμενουμε να σταλουν οι διορισμοι? Εχθες προσπαθωντας να λυσω το θεμα αλλαγης διευθυνσης της κατοικιας μου, μου ειπαν απο το υπουργειο οτι η κ. Αντωνιου λειπει με αναρωτικη.. Λογικα η αποστολη των διορισμων (ετσι μου ειπαν κιολας) περναει απο τα χερια της.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση