Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Απολυσεις στο ΕΣΥ

(1/5) > >>

stathis:
Συναδελφοι διαβασα στο ygeianet.gr οτι επικεινται απολυσεις γιατρων στο ΕΣΥ, ειδικων και ειδικευομενων περιπου 9.000 σε ενα αρθρο που υπογραφεται απο τον προεδρο της ΟΕΓΝΕ κ. Βαρναβα. Να πω εκ των προτερων οτι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ουτε στο ygeianet ουτε στην ΟΕΓΝΕ ουτε στον προεδρο της, ομως η πληροφορια παραειναι σοβαρη για να δημοσιευεται μονο για εξτρεμιστικους και αντιπολιτευτικους λογους του κ. Βαρναβα. Θεωρω οτι οφειλει αμεσα να αποκαλυψει την πηγη του και οσες λεπτομερειες γνωριζει. Αν δεν το κανει προτεινω να κινηθουμε δικαστικα εναντιον του και εναντιον της ΟΕΓΝΕ για διασπορα ψευδων ειδησεων. Εχω επιστρεψει πριν απο λιγες μερες απο Γερμανια σε θεση επιμελητη Β και περιμενω συντομα δευτερο διορισμο. Η πληροφορια αυτη μου αναστατωνει τη ζωη γιατι βρισκομαι σε σοβαρο διλημα. επαγγελματικο και οικογενειακο, για το που θα παω τελικα ωστε να αισθανομαι πιο ασφαλης απο επικειμενη απολυση.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ πληροφορια αυτη μου αναστατωνει τη ζωη

--- Τέλος παράθεσης ---

Ποιά η διαφορά μεταξύ αγκιτάτσιας και προπαγάνδας;

Η αγκιτάτσια (ή агит проп - «αγκίτ προπ» - από τις λέξεις «αγκιτάτσια» και «προπαγάνδα») είναι διασπορά ειδήσεων που έχει σκοπό να διεγείρει το συναίσθημα και την ψυχή του αποδέκτη, προκαλώντας του τρόμο ή ταραχή. Αντίθετα, η «προπαγάνδα» είναι πολιτική επιχειρηματολογία που απευθύνεται στη λογική και τη νόηση.

timex:
Συγνώμη αλλά πως γίνεται να απολυθούν ειδικευόμενοι ;

tired:
Γιατι το θεωρεις φυσιολογικο να απολυθουν ειδικοι και απορεις για τους ειδικευομενους;

jupiter:
Αν φτάσουμε ως εκεί θα βρουν τρόπους. Εντάξει δε θα απολύσουν ειδικευόμενους, αλλά θα κόψουν θέσεις ώστε να μη διοριστούν άλλοι όταν τελειώσουν ένας αριθμός αυτών. Μας αφήνουν τώρα να το συζητάμε διαψεύδοντας ότι θα γίνει και μετά από κανα δυο μήνες θα μας το πασάρουν. Δεν το μάθατε ακόμα το κόλπο?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση