Γενικά > Νομικά θέματα
Χορήγηση αδειών ανατροφής τέκνων σε Ιατρούς του ΕΣΥ.
timex:
Όλα αυτά που λες τα κάναμε και θα τα κάνουμε.
Και σπίτι την αφήσαμε να κάθεται τους πρώτους μήνες και εφημερίες δε θα πάρει.Εκτός αν το θέλει η ίδια.
Όταν ήταν να έρθει στο ΚΥ ήταν 2 μηνών.
Δε θα το αναλύσω περισσότερο γιατί νομίζω δε θα βγάλει πουθενά. Ότι έγινε έγινε και να είναι καλά και η ίδια και το μωρό της.
Νομίζω όμως ότι τώρα που θα τελειώσει η άδεια λοχείας, είναι λογικό να έρχεται τα πρωινά στο ΚΥ και απλά να βοηθά στη συνταγογράφηση.
Πιστεύεις ότι είναι παράλογο κάτι τέτοιο;
Αλλιώς πρέπει να δηλώσει παραίτηση.
Πιστεύω ότι όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του πρέπει απλά παραιτείται.
Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που θέλουν να κάνουν αγροτικό.
Τεσπα.
Όσο για το ποιες ώρες θα πηγαίνω και θα φεύγω από το ιατρείο μου , θα το κανονίζω αναλόγως.Αν θα είναι ΚΥ ή ΠΙ.
Εκείνο πάντως που δεν θα κάνω σίγουρα, και πιστεύω ούτε εσύ το κάνεις, είναι να στήνω επανειλημμένα τους συναδέλφους μου όταν έχω εφημερία, γιατί απλά θέλω να μείνω λίγο παραπάνω σπίτι ή να πιω καφέ στην παραλία πριν την εφημερία.
Δεν ξέρω αν το λένε και στην Κρήτη ,αλλά μεγάλωσα με το «Μη κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν».
:) :)
timex:
Επειδή δε θέλω να αναφερθώ ξανά στο συγκεκριμένο θέμα,θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη του φόρουμ για το ξέσπασμά μου.
Δεν υπάρχει δικαιολογία απο μέρους μου.
:-\
Τ.Μαλλές:
Δεν χρειάζεται συγνώμη...
Χαλαρά timex και... υπομονή.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αυτό που έγραψες εδώ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε λίγο τελειώνει η άδεια λοχείας και την περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες…
Για να «γλυτώσει»…θα πρέπει να παραιτηθεί….
Για να μη τα παραλέω βέβαια, δεν ακονίζουμε τη λαιμητόμο ,ούτε ετοιμαζόμαστε να της φορέσουμε την κουκούλα για την αγχόνη.
Αλλά όσο να’ναι…
--- Τέλος παράθεσης ---
Πως συνδυάζεται μ' αυτό που έγραψες εδώ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω όμως ότι τώρα που θα τελειώσει η άδεια λοχείας, είναι λογικό να έρχεται τα πρωινά στο ΚΥ και απλά να βοηθά στη συνταγογράφηση.........
Δεν ξέρω αν το λένε και στην Κρήτη ,αλλά μεγάλωσα με το «Μη κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν».
:) :)
--- Τέλος παράθεσης ---
Όσο γι' αυτό που έγραψες εδώ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο για το ποιες ώρες θα πηγαίνω και θα φεύγω από το ιατρείο μου , θα το κανονίζω αναλόγως.Αν θα είναι ΚΥ ή ΠΙ.
--- Τέλος παράθεσης ---
τι να σχολιάσω;;;
Μήπως οι συνάδελφοι γενικοί γιατροί του Κ.Υ. που εργάζεσαι ανήκουν κι αυτοί στην κατηγορία του "ανάλογα" που θες να ενταχθείς κι εσύ; Και μη μου πεις ότι το μόνο κριτήριο συνέπειας στο ωράριο είναι να μην περιμένουν οι συνάδελφοι που θέλουν να φύγουν.
Με την ευκαιρία να γράψω ένα ωραίο που μου είχε στείλει ο συνάδελφος Βαρνάβας νομίζω. Δεν το βρίσκω αυτούσιο αλλά αν θυμάμαι καλά πήγαινε κάπως έτσι:
Διευθυντής είχε αναρτήσει στην κλινική του την ακόλουθη ανακοίνωση :
«Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έρχονται κάπως αργότερα το πρωί, να βαδίζουν στη δεξιά πλευρά του διαδρόμου γιατί στο αντίθετο ρεύμα κινούνται οι συνάδελφοι που φεύγουν κάπως νωρίτερα το μεσημέρι…»
Υ.Γ.: Πολύ μου αρέσει το "τέσπα" που χρησιμοποιείς..
timex:
Θα σου εξηγήσω.
Για τα δυο πρώτα σχόλια.
Χαριτολογώντας να πω ότι μάλλον είναι το αγγελάκι και το διαβολάκι.
Τα στιγμιαία νεύρα και η ηρεμία. .
Αυτά για τις δυο πρώτες παραθέσεις.
Για την 3η παράθεση, μάλλον παρανόησες το "αναλόγως".
Άλλο να είσαι σε ΚΥ και άλλο σε ΠΙ.
Στο ΚΥ πρέπει να μείνεις οπωσδήποτε μέχρι τη στιγμή που θα σε αλλάξει ο συνάδελφος που εφημερεύει. Δηλαδή 3 ή 4.
Στο ΠΙ δε σε αλλάζει κανείς και αν δεν έχεις άλλους ασθενείς να δεις ,μπορείς να φύγεις και στις 2-3.
Κάνω λάθος;
Πάντως για εμένα,ένα απο τα πιο σημαντικά κριτήρια συνέπειας είναι να μη περιμένει ο συνάδελφος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση