Γενικά > Νομικά θέματα

Χορήγηση αδειών ανατροφής τέκνων σε Ιατρούς του ΕΣΥ.

<< < (2/7) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Χμμμ, ώστε ο κ. Κουναλάκης εκτός από άδεια οικοδομής (ελπίζω να μην είναι άδεια αναψυκτήριου, ε; ) λαμβάνει και άδεια ανατροφής αυτή την περίοδο.
Επομένως δεν κάνει εφημερίες αυτό το διάστημα. Τώρα δικαιολογούνται οι «αιτήσεις» του για λιθοβολισμό λόγω των, ενίοτε, αιρετικών του απόψεων με απώτερο σκοπό να περικόψει έξοδα της οικοδομής!   ;)

kefalidisg:
   O γιός μου είναι 22 μηνών και η γυναίκα μου ειδικευόμενη που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση αυτής της άδειας. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν θα μπορούσα να κάνω και εγώ χρήση αυτής της άδειας παρόλο που ξεκινώ τώρα!

Τ.Μαλλές:
     Νομίζω ότι μπορείς συνάδελφε.Δεν έχει σημασία πότε ξεκίνησες.Στην σχεδόν ίδια,δική μου περίπτωση(γιος 15 μηνών,σύζυγος ειδικευόμενη),πήρα την άδεια ανατροφής (9 μήνες).

kefalidisg:
  Ευχαριστώ για την περιεκτικότατη απάντηση! Δε ξερώ αν τελικά θα κάνω χρήση της άδειας αυτής (λόγω του ότι η αναμονή μου μέχρι να ξεκινήσω κοντεύει να χρονίσει και νοιώθω ότι έχω σκουριάσει) όμως σε κάθε περίπτωση είναι καλό να γνωρίζουμε τα δικαιωματά μας!!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   O γιός μου είναι 22 μηνών και η γυναίκα μου ειδικευόμενη που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση αυτής της άδειας. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν θα μπορούσα να κάνω και εγώ χρήση αυτής της άδειας παρόλο που ξεκινώ τώρα!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος     Νομίζω ότι μπορείς συνάδελφε.Δεν έχει σημασία πότε ξεκίνησες.Στην σχεδόν ίδια,δική μου περίπτωση(γιος 15 μηνών,σύζυγος ειδικευόμενη),πήρα την άδεια ανατροφής (9 μήνες).

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο συνάδελφος που πήρε άδεια ανατροφής αμα τη αναλήψει των καθηκόντων του και ο συνάδελφος που σκέφτεται αν θα κάνει το ίδιο, υποθέτω θα έγιναν (γίνουν) ιδιαίτερα «συμπαθείς» στους συναδέλφους του οικείου Κ.Υ. και των παραπλήσιων Π.Ι……  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση