Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Ο Οίκος Ναύτου γίνεται ψηφιακός......
Δ. Κουναλάκης:
Από ότι μου έχουν πει:
Κρατάς ότι χειρόγραφη επίσκεψη έχεις κόψει αλλά όλες θα τις περάσεις ηλεκτρονικά με την πραγματική ημερομηνία στο σχόλιο της επίσκεψης που σου βγάζει πρώτο. Επίσης, τυπώνεις την λίστα των επισκέψεων κάθε μήνα και την στέλνεις με fax σε ένα τηλέφωνο που έδωσαν. Αυτό το αφήνω ασχολίαστο.
Προβλήματα που έχω συναντήσει:
α) δεν μπορώ να γράψω δύο φάρμακα με ελληνική ονομασία: Ζιρτεκ & Ρυθμονόρμ
β) Σε περίπτωση που δώσω τρίμηνη συνταγή και χρειαστεί κάποια αλλαγή πως μπορώ να ακυρώσω την δεύτερη ή την τρίτη συνταγή για να ξαναγράψω συνταγή; Μάλλον δεν βολεύει να δώσεις τρίμηνες τελικά με αυτό το σύστημα.
γ) έχετε βρει τις βελόνες και τους σκαρφιστήρες για την ινσουλίνη;
EzeΤΡΟΛ:
Όλα τά 'χαμε, ένα μας έλειπε. Sailor's House goes digital...
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌλα τά 'χαμε, ένα μας έλειπε. Sailor's House goes digital...
--- Τέλος παράθεσης ---
The Decorator has written again!
WOMAN:
γεια σας! είμαι νέα στο φορουμ κ παιδευομαι όλο το καλοκαίρι με τον ηλεκτρονικό οικο ναύτου. >:(
θέλω να ρωτήσω, μου δίνει δυνατότητα το σύστημα να γράψω κάθε εξέταση σε ξεχωριστό παραπεμπτικό?
EzeΤΡΟΛ:
Τέρμα τα πολύχρωμα συνταγολόγιά του!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Στον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) αναμένεται να ενταχθούν το Φεβρουάριο άλλα τέσσερα Ασφαλιστικά Ταμεία, το ΕΤΑΑ (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων), ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΜ - ΜΜΕ και Οίκος Ναύτου. Οι γιατροί θα κάνουν χρήση του συνταγολογίου του ΙΚΑ, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με τους Οργανισμούς που απαρτίζουν τον ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΟΓΑ), προκειμένου να ελέγχεται η κατανάλωση φαρμάκων.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση