Γενικά > Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Forum
Νέο Forum των ανθρώπων της ΠΦΥ
Gretel_:
Εδώ είμαι και εγώ..!!! Μιας και τον τελευταίο καιρό δεν είχα πολύ χρόνο δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις στο forum μέχρι που μια μέρα με εξέπληξε το μήνυμα που μου εμφάνισε όταν προσπάθησα να μπω στο forum. Συγχαρητήρια για αυτό το φόρουμ, δεν έπρεπα να σταματήσει ούτε λεπτό να λειτουργεί, αλλά με λύπη βλέπω ότι ως Γενικοί Γιατροί έχετε πλέον 2 μέτωπα να αντιμετωπίσετε. Το ένα η προσπάθεια να μην υποβαθμιστεί αυτή η ειδικότητα και το δεύτερο να μην διαλυθεί η ένωση. Τέτοιου είδους κινήσεις με απογοητεύουν γιατί μέσα σε όλα πρέπει να αντιμετωπίσετε και τους εαυτούς σας τώρα, την στιγμή που θα έπρεπε να είστε ενωμένοι για να πείσετε αυτή την χώρα ότι η ένωση αυτή είναι δυναμική και όχι έτοιμη να διαλυθεί.
Μιλάω σαν τρίτο πρόσωπο, ακόμα, γιατί σε λίγους μήνες ελπίζω να πάρω το πτυχίο και σκέφτομαι σοβαρά την Γ.Ι. και προσπαθώ τέτοιου είδους ενέργειες να μην με απογοητεύουν κι άλλο.. ;)
Συγχαρητήρια και πάλι για το φόρουμ και καλή αρχή ή μήπως καλή συνέχεια??? ;) ;)
Koterakis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγχαρητήρια για αυτό το φόρουμ, δεν έπρεπα να σταματήσει ούτε λεπτό να λειτουργεί, αλλά με λύπη βλέπω ότι ως Γενικοί Γιατροί έχετε πλέον 2 μέτωπα να αντιμετωπίσετε.
Συγχαρητήρια και πάλι για το φόρουμ και καλή αρχή ή μήπως καλή συνέχεια??? ;) ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Eντάξει αγαπητή συνάδελφε δεν είναι και πόλεμος. Απλώς κάποιοι συνάδελφοι θέλουν να μιλούν μόνοι και κάποιοι άλλοι θέλουν να ακούν όλες τις απόψεις χωρίς να βλέπουν και τη φάτσα αυτού που τις εκφέρει. Δεν είναι δα και πόλεμος. Δόξα τω θεώ στην εποχή του διαδικτύου αυτά (ιστοσελίδες) γίνονται εύκολα.
vasiliki:
Συγχαρητήρια και καλή (ξανα)αρχή.
Αψυχολόγητος όντως ο τρόπος που το νέο διοικητικό συμβούλιο έκλεισε το forum, σε περίοδο που συμβαίνουν πολλά στη Γενική Ιατρική αλλά και σ' ολόκληρο τον ιατρικό κλάδο.
Ελπίζω να συνεχιστεί η επικοινωνία και να συμβάλλει στην προώθηση και (γιατί όχι???) στη λύση των τρεχόντων προβλημάτων μας.
D-Michalis:
Έκτακτη ανακοίνωση του διαχειριστή του forum
Επειδή υπήρξαν (τόσο καταχωρήσεις εδώ, όσο και περιρρέουσες απόψεις) ότι το forum αυτό σκοπό έχει να λειτουργήσει ως ΑΝΤΙ-ΕΝΩΣΗ και ως ΑΝΤΙ-FORUM, αισθάνομαι την υποχρέωση να επισημάνω και πάλι (αν και είναι σαφές και στην επιστολή –αναγγελία της λειτουργίας του forum [Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος]) ότι:
Η λειτουργία αυτού αποτελεί επιθυμία εμού και άλλων συναδέλφων για την ύπαρξη ενός βήματος επικοινωνίας των Γ.Γ. και των ανθρώπων της ΠΦΥ.
Η Ένωση είναι το επαγγελματικό όργανο των Γ.Γ. και ουδείς την αμφισβητεί το ρόλο της.
Οι απόψεις όλων θα γίνονται σεβαστές, αλλά, αν κάποιοι ήρθαν στο forum ετούτο, αισθανόμενοι ότι θα βρουν έναν αντι-ενωτικό χώρο έκφρασης, απατούνται. Αν πάλι κάποιοι νομίζουν ότι είναι ένας αντι –ενωτικός χώρος, ας ενωθούν στην παρέα μας και σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είναι ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης και όχι συστράτευσης εναντίον οιουδήποτε, είτε Ένωσης, είτε ΕΛΕΓΕΙΑ, είτε οτιδήποτε άλλο.
Μπορεί να γίνεται –και πρέπει- εποικοδομητική κριτική και προτάσεις, αυτό είναι δημοκρατία και όχι –παρα-οτιδήποτε.
Το παρόν forum είναι χώρος για ανθρώπους της ΠΦΥ και δεν έχει κανένα λόγο να αντιπαλεύει την Ένωση ή το forum της.
Κάθε χώρος έκφρασης είναι θεμιτός και η συμμετοχή του καθενός εδώ δεν αποκλείει την συμμετοχή στο της Ένωσης. Προς θεού. Δεν υπάρχουν στρατόπεδα αλλά χώροι επικοινωνίας, όλοι θεμιτοί κατά την άποψή μου.
Ευχαρίστως θα το κλείσω μόνο αν η συμμετοχή σε αυτό αποδείξει ότι δεν επιτελεί το σκοπό της επικοινωνίας. Αν δηλαδή οι ίδιοι οι συμμετέχοντες πάψουν να συμμετέχουν ενεργά, μη εκφραζόμενοι μέσα από αυτό.
Για την ανωνυμία, προσωπικά δεν θα είχα αντίρρηση αν ετίθετο το θέμα στη βάση της επώνυμης εγγραφής, αλλά της ανώνυμης ή επώνυμης συμμετοχής.
Επιμένω να υποστηρίζω ότι οι ανώνυμοι, έχουν λόγους που επιλέγουν αυτό τον τρόπο συμμετοχής και δεν είναι εξ’ ορισμού «κουκουλοφόροι»
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, Δ.Γ. Μιχάλης.
EzeΤΡΟΛ:
«Ο μαύρος ο Γκούρας αναστέναξε και μου λέγει: "Αδελφέ Μακρυγιάννη, σε καλό να το κάμη ο Θεός, άλλη φορά δεν τραγούδησες τόσο παραπονεμένα…" -"Είχα κέφι, του είπα, οπού δεν τραγουδήσαμε τόσον καιρόν"» (Μακρυγιάννη, Απομνημονεύματα)
Μια εκτός καταστατικού, χωρίς δημόσιες τοποθετήσεις και δευτερολογίες, ad hoc ψηφοφορία δι’ ανατάσεως της χειρός επέβαλλε την έξωση από το Φόρουμ των ανωνύμων. Κοσμογονία! Οι κ.κ. Arctorius, Gretel, kathepesikaikalitera και Σήφης δεν θα μπορούσαν, όπως και αρκετοί άλλοι, να στέλνουν πια ανώνυμες καταχωρήσεις! "…Και σαλευθήτωσαν τα θεμέλια της γης!" Όμως, ιδού! Την επόμενη κιόλας ημέρα, όχι μόνο αποκλείονται οι ανώνυμοι, αλλά το Φόρουμ της Ένωσης κλείνει και για τους επώνυμους και η "ψυχή" και κινητήριος μοχλός του, "απαλλάσσεται των καθηκόντων του"! Μια πραγματικά άνευ προηγουμένου επίδειξη απερισκεψίας (ή αλαζονείας) που δύσκολα μπορεί να δικαιολογηθεί. Το νέο Δ.Σ. θα ήταν προτιμότερο να μην αναλίσκεται σε αυτοακρωτηριασμούς, αλλά να διοχετεύει την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα του στα πραγματικά προβλήματα που αφορούν τους Γ.Ι.
Αυτά συλλογιζόμουν, καθώς κατέβαινα χθές το βράδυ με αργό βήμα την Εθνικής Αμύνης. Επάνω μου είχα έναν καθαρό, έναστρο ουρανό, μπροστά μου το φωτισμένο διατηρητέο κτίριο της Βιβλιοθήκης της πόλης μου, αριστερά μου το συντριβάνι και δεξιά μου -επειδή δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου- έναν ξεχειλισμένο κάδο απορριμάτων. Ήταν τότε που δέχτηκα το τηλεφώνημα που με ενημέρωσε για τη έναρξη του νέου, ανεξάρτητου Φόρουμ της ΠΦΥ και σήμερα, με την πρώτη επίσκεψή μου σ’ αυτό, οι προσδοκίες μου επαληθεύτηκαν. Το Φόρουμ όπως το ζήσαμε σε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές, πηγή ενημέρωσης και γνώσης αλλά και τόπος επικοινωνίας των Γ.Ι., είναι και πάλι παρόν. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του, εύχομαι στους διαχειριστές του δύναμη και αντοχή για το έργο τους και περιμένω από όλες τις "παλιοσειρές" να συμμετέχουν. (Μάλλον θα μας παρακολουθούν και ορισμένοι άλλοι -ως "ανώνυμοι", άραγε; )
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση