Εγώ θα πώ το εξής: Εννοείται ότι οι ιστοσελίδες δεν διασπούν ενότητες. Όχι δύο να υπάρχουν αλλά δύο χιλιάδες παρόμοιες. Η καλύτερη (όσον αφορά το ρόλο που δημιουργήθηκε) θα επικρατήσει. Γιαυτό και είμαι σίγουρος ότι άσχετα με την ψηφοφορία που ήταν κατά κάποιο τρόπο "επηρεασμένη" από ένα κλίμα πολέμου στην αίθουσα, η Ιστορία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην επικράτηση αυτού του χώρου σαν χώρο συνδιάσκεψης περισυλλογής και ένωσης των Γ.Γ. Για ένα απλό λόγο. Κάνει ότι ακριβώς πρέπει, (ιδιαίτερα όταν θα έχει και το χώρο της των επωνύμων κάποια στιγμή), ότι ακριβώς έκανε η σελίδα της ένωσης μέχρι τις 17/2.
Όσο για το αν η κίνηση ήταν βιαστική, θα πώ το εξής: Συγχαρητήρια σε αυτούς που διέβλεψαν ότι αφού οι Γ.Γ σύντομα θα γράφουν εδώ και εκεί, καλύτερα να γράφουν σε μια ιστοσελίδα που ήδη έχουν οι ίδιοι δοκιμάσει, που είναι πετυχημένη, που την διαχειρίζονται δοκιμασμένοι άνθρωποι.
Άρα πριν σιγά σιγά αρχίσουμε εδώ και κεί να διασπώμεθα, πρίν αρχίσουμε να κατηγορούμε για σκοπιμότητες σχετικά με ότι συνέβη, είναι σημαντικό γρήγορα να έχουμε ένα σωστό "σπίτι" για μάς, με τη ζεστασιά και την εξοικίωση που του είχαμε, με την αξιοπιστία που μας ενέπνεε.
Προσωπικά τόσο με είχε πειράξει ο εξοστρακισμός των ανωνύμων (το θεωρώ φίμωση και λογοκρισία), ώστε αν μπορούσα θα είχα σηκώσει ο ίδιος ιστοσελίδα. Όμως μόνο όπως ακριβώς έγινε, δηλαδή α)πανομοιότυπη β)τάχιστα γ)με γρήγορη γνωστοποίηση στους ενδιαφερόμενους, θα μπορούσε να περισώσει την ενότητα που μέχρι τις 17/2 είχαμε. Επαυξάνω και είμαι σίγουρος ότι ήταν ο καλύτερος και μοναδικός ίσως τρόπος, ό,τι έχτισαν κάποιοι άνθρωποι με έργο και αξίες(ενότητα, σύμποια, συνεργασία, γνωριμία, δημοκρατία, ενημέρωση, πηγή γνώσης, πηγή προβληματισμού κλπ κλπ), να μην σκορπιστεί στον άνεμο για ένα καπρίτσιο ή για να είμαι πιο αντικειμενικός για ένα λάθος.