Γενικά > Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Forum
Νέο Forum των ανθρώπων της ΠΦΥ
Δ. Κουναλάκης:
Επίσης, ένα πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντική συνεισφορά στο χαρακτήρα και στους κανονισμούς του forum της Ένωσης είχαν και τα υπόλοιπα μέλη του προηγούμενου ΔΣ της Ένωσης, καθώς οι αποφάσεις για τη λειτουργία του λαμβάνονταν με δημοκρατικές διαδικασίες και ακόμη και η ύπαρξη μειοψηφίας σε μια απόφαση λειτουργούσε σαν ενδυνάμωση των αρχών της δημοκρατίας. Συνεπώς, μην αντιστοιχείτε πρόσωπα στο forum της Ένωσης καθώς υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες και δεν είναι το φόρουμ κάποιου φυσικού προσώπου εκεί αλλά ενός οργάνου.
Argirios Argiriou:
Στεναχωρέθηκα που έκλεισε το φόρουμ της Ένωσης.
Εύχομαι και αυτό το νέο φόρουμ να είναι το ίδιο επιτυχημένο.
Koterakis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Στην τελευταία γενική συνέλευση ήμουν παρών.Όταν τέθηκε το θέμα,όπως τέθηκε,ψήφισα υπέρ του δικαιώματος στην ανωνυμία,και ,μάλλον ήμουν ο μόνος που ψήφισε κάτι τέτοιο.(Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι οι υποστηρικτές της άποψης αυτής φαίνεται να είναι περισσότεροι.Δηλαδή,κ.Κουναλάκη, αυτό που "ηλεκτρονικά" υποστηρίζουμε,δεν καταφέραμε να το υποστηρίξουμε δια ζώσης.Κανείς άλλος δεν βρέθηκε να σηκώσει το χέρι του...Που ήταν όλοι;;)
Ευχαριστώ τους admin για τις άμεσες απαντήσεις τους στα ερωτήματα μου.
Εύχομαι να προχωρήσουμε όλοι ενωτικά,για να στηρίξουμε αποτελεσματικά τις διεκδικήσεις μας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Aγαπητέ συνάδελφε και συνεργάτη Τάσο, θεωρώ ότι αστειεύεσαι ή απλώς πράγματι δεν είδες τα πάντα στη συνέλευση καθώς είμαι και εγώ μάρτυρας ότι ήσουν. Τόσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι ψηφίσαμε σηκώνοντας το χέρι υπέρ της ανωνυμίας. Θεωρώ ότι την θέα μας σου έκρυψε η κολόνα και η ουρά των συναδέλφων που είχε δημιουργηθεί μπροστά σου για την ψηφοφορία. Σαφώς και αρκετοί ψηφίσαμε υπέρ ανωνυμίας και όχι μόνο εσύ, όμως είμαστε σίγουρα μειοψηφία τόσο εμφανής, που κανείς δεν έκανε τον κόπο να μετρήσει χέρια.
Koterakis:
Για την ακρίβεια, εγώ προσωπικά μέτρησα τόσο στη θέση που ήμουν (στην άκρη της αίθουσας στην ουρά) όσο όμως και στο σώμα των καθίμενων, οπωσδήποτε πάνω από 15 ψηφοφόρους υπέρ ανωνυμίας, μπορεί και πάνω από 25. Απλώς ήταν περίπου 50 ή και παραπάνω οι ψηφίσαντες κατά των ανωνύμων. Ειλικρινά εκπλήσσομαι που γράφεις ότι μόνο εσύ ψήφισες.
Ν.ΔΗΜΟΥ:
Εγώ ψήφισα κατά της ανωνυμίας,και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που φοβίζει κάποιον να εκφράσει την άποψη του επώνυμα?
Μήπως δεν θέλει να διαταράξει την σχέση του με κάποιους? Μήπως θέλει να τα έχει με όλους καλά?
Και μιά παρατήρηση.Οσοι πήραν τον λόγο στην συνέλευση εκφράζοντας διαφορετική άποψη, στο forum ήταν επώνυμοι,αφού στο παρελθόν υπέγραφαν τα γραπτά τους.Οι υπόλοιποι διαφωνούντες(ανώνυμοι) στο forum πού ήταν στην Γ.Σ? Εκτός αν ήταν εκεί καί παρακολουθούσαν....
Υ.Γ. Τό κλείσιμο του forum ήταν λάθος και χρεώνεται στο νέο Δ.Σ.Αν ήθελαν θα μπορούσαν να ζητήσουν απο τον admin να σταματήσει τους ανώνυμους.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση