Γενικά > Ανακοινώσεις για τη λειτουργία του Forum

Νέο Forum των ανθρώπων της ΠΦΥ

<< < (11/15) > >>

D-Michalis:
Αγαπητέ iGP, έχω την εντύπωση ότι με το "Την επόμενη φορά όμως, θα σας δίνω πρώτα αναφορά" εμένα μου φάνηκε ότι θύμωσες με την φυσική ερώτηση του "που ήσουν εσύ?". Γιατί? Βρίσκω πως είναι ερώτηση φυσική μέσα στο πνεύμα του διαλόγου που ανοίξατε.
Αλλά βρίσκω ότι και ο φίλος κ. Δήμου ωρίμασε πολύ ως chater, αφού δεν θύμωσε και δεν κλιμάκωσε την οξύτητα, όπως έκανε παλαιότερα.

D-Michalis:
Ουδεμία. Εκτός και αν λειτουργήσουμε ως hackers. Κάθε hacker, διαχειριστής ή μή, μπορεί να διαβάσει οιοδήποτε e-mail (γιατί και τα προσωπικά μηνύματα δεν είναι τίποτε περισσότερο από e-mails).
Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιες τεχνικές δυνατότητες, αλλά και μόνο η ερώτηση δείχνει έκφραση αμφιβολίας που δεν νομίζω ότι δικαιολογείται από την μέχρι τώρα πορεία των διαχειριστών.

Δ. Κουναλάκης:
Μέσα από τις λειτουργίες του forum όχι.
Όμως, για αυτόν που έχει πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων της σελίδας και ξέρει τι κάνει και πως το κάνει, μόνο η φαντασία του τον περιορίζει.
Προσωπικά όμως έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με τα μηνύματα που στέλνετε μεταξύ σας.

Koterakis:
Nαι έχετε δίκιο, ζητώ συγνώμη πράγματι δεν δικαιολογείται τέτοια αμφιβολία. Δεν εννοούσα φυσικά ότι το κάνετε, απλώς αν γίνεται αλλά όντως έτσι που το έθεσα ήταν σαν να είχα αμφιβολία για την ειλικρίνειά σας.  

Ευχαριστώ κ Μιχάλη.

iGP:
Κύριε Μιχάλη, θεωρώ πως η ερώτηση θα ήταν φυσική, αν έγραφα επώνυμα.Αφού γράφω ανώνυμα τι νόημα θα είχε μία τυπική απάντηση σε μία ευθέως προσωπική ερώτηση;Αν είναι να θυμώνουμε την ώρα που ασχολούμαστε με το χόμπυ μας, καήκαμε.Μόνο χαλαρώνω και περνάω ευχάριστα την ώρα μου, ασχολούμενος με αυτό που μου αρέσει, τον υπολογιστή.Όπως όμως και να έχει, επειδή κι εγώ απάντησα "προσωπικά" και σε έντονο ύφος, ζήτησα αμέσως συγγνώμη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση