Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
Δ. Κουναλάκης:
υπερηχογράφημα & αξονική τραχήλου-θυροειδούς δεν περιλαμβάνεται στο γνωστό ΠΔ και για αυτό δεν υπάρχει στο e-diagnosis
Ακόμη και χειρόγραφα να τα γράψεις εάν ο ελεγκτής είναι κολημένος στο προεδρικό διάταγμα, "δικαιούται" να στα κόψει.\
Βέβαια θυμάμαι να έχει πάρει το μάτι μου μια οδηγία του διοικητή του ΟΠΑΔ που λέει ότι πρέπει οι ελεγκτές να είναι λογικοί και προσεκτικοί και να θεωρούν και εξετάσεις που δεν είναι στο ΠΔ εφόσον είναι λογικές και απαραίτητες για την διαγνωστική προσέγγιση του ασθενή
Argirios Argiriou:
Σύμβαση αναβάθμισης του e-diagnosis από τον ΟΠΑΔ, με ημερομηνία 02/12/2011:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣύμβαση αναβάθμισης του e-diagnosis από τον ΟΠΑΔ, με ημερομηνία 02/12/2011:
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Πρόκειται για τρεις σημαντικές αλλαγές.
Οι δύο είχαν προταθεί ήδη από μένα και πολλούς συναδέλφους στο φόρουμ:
1) επιλογή αγαπημένων εξετάσεων ώστε να μην ψάχνει κανείς στο χάος
2) Δυνατότητα να τροποποιούν τα ονόματα και τις ετικέτες των εξετάσεων ώστε να πάψουν αυτά τα απαρχαιομένα ονόματα του ΠΔ που θέλουν σχόλια για να πεις εάν εάν είναι ούρων ή ορού ή να συγκεκριμενοποιήσεις την εξέταση
Πήρε 4-5 μήνες από τότε που προτάθηκε αλλά θα γίνει τελικά....
bpikou:
Σήμερα με έκπληξη διαπίστωσα την επιλογή για "Αγαπημένες εξετάσεις"!
Πρόσθεσα κάποιες στο μενού επιλογής μου, αλλά μετά δεν μπορούσα να τις ανοίξω από το "Αγαπημένες εξετάσεις"!!
Μου έβγαζε συνέχεια κάποια μηνύματα λάθους. Το έπαθε και κανείς άλλος αυτό?
Denominator:
Mία ακόμη αλλαγή επήλθε:
Αντί για "σχέση ασφάλισης" (άμεσος/έμμεσος) δηλώνουμε τώρα "ποσοστό συμμετοχής" (0% για άμεσα ασφαλισμένους, χήρες κ.λ.π. και 25% για τους υπόλοιπους).
Με τον ΕΟΠΥΥ βέβαια αυτό πρέπει να διορθωθεί πάλι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση