Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (180/188) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος- Πώς γράφουμε ηλεκτρονικό παραπεμπτικό προς άλλη ειδικότητα;

- μολις ανοιξεις την επισκεψη, δεξιά κατω τμημα εχεις καρτελες 'Γενικα στοιχεια - συνταγες - παραπεμπτικα - παραπομπες''. κλικαρεις παραπομπες κ συνεχιζεις...

- δεξιά κάτω στο σημείο της e-syntagographisi υπάρχει η ένδειξη παραπομπή. Ανοίγει ως σελίδα, και συμπληρώνουμε την αιτία παραπομπής ως icd- 10 και την αντίστοιχη ιατρική ειδικότητα στην οποία παραπέμπουμε. Κατόπιν την εκτυπώνουμε....καταχωρείται ηλεκτρονικά και δίνεται και στον ασθενή εκτυπωμένη- με όλα τα στοιχεία...

--- Τέλος παράθεσης ---

Παραπομπή μπορεί να γίνει και από πιστοποιημένους;

--- Τέλος παράθεσης ---
Βεβαίως.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Χωρίς να το έχω δοκιμάσει προς το παρόν, διαβάζω ότι δημιουργείται πρόβλημα (όπως αδυναμία συνταγογράφησης στο μέλλον) αν ο συνάδελφος της ειδικότητας προς τον οποίο γίνεται η παραπομπή δεν "κλείσει" την παραπομπή όταν την παραλάβει.
Έχετε σχετική εμπειρία;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧωρίς να το έχω δοκιμάσει προς το παρόν, διαβάζω ότι δημιουργείται πρόβλημα (όπως αδυναμία συνταγογράφησης στο μέλλον) αν ο συνάδελφος της ειδικότητας προς τον οποίο γίνεται η παραπομπή δεν "κλείσει" την παραπομπή όταν την παραλάβει.
Έχετε σχετική εμπειρία;

--- Τέλος παράθεσης ---
Πράγματι, το έχω ακούσει.

Argirios Argiriou:
"Πλοηγόχαρτο": Πώς μπορεί ένας "Ειδικός" να κλείσει την επίσκεψη.

- ο συνάδελφος πρέπει από την κεντρική σελίδα της επίσκεψης στην Ηλ. Συνταγογράφηση να πάει στο κάτω δεξιά τμήμα, στις παραπομπές, να δει την παραπομπή, να απαντήσει ότι θέλει (δεν θα το διαβάσει κανείς όπως είναι σχεδιασμένο το σύστημα) και κατόπιν μπορεί κανονικά να κλείσει την επίσκεψη

- Επομένως, μια παραπομπή δεν κλείνει αν δεν κλείσει από γιατρό της ειδικότητας στην οποία γίνεται η παραπομπή;

- Ναι.
    Ελπίζω, λόγω πιθανής πλήρους εφαρμογής του συστήματος παραπομπών, να διορθωθεί κάπως αυτό (ίσως σχεδιασμός εκ νέου; ). Προβλήματα γνωστά στην -φτιαγμένη στο πόδι- εφαρμογή παραπομπών που έχουν συζητηθεί και εδώ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Νομίζω μπορεί να ακυρωθεί η παραπομπή από τον εκδόσαντα σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα και δεν κλείσει από τον παραλήπτη;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση