Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη επικουρικών Αύγουστος 2011
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι αυτο το ξερετε? Ακυρωθηκαν οι θεσεις επικουρικων του Β καταλογου!!!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒΝΘ-8Θ1
--- Τέλος παράθεσης ---
Βεβαια αυτο σηκωνει μηνυση αλλά ποιος να την κανει...
pterion:
εγώ τουλάχιστον είμαι έτοιμος για ένσταση το πρωι
dralex:
Όταν λέει ακύρωση τι εννοεί? Θα πρέπει να ξανακάνουν τα παιδιά τα χαρτιά τους για άλλο νοσοκομείο σε επόμενη προκήρυξη ή απλά να περιμένουν?
tired:
Νομιζω οτι η ακυρωση ειναι ακυρωση. Και προφανως αν βγαλουν αλλες θεσεις για το Β καταλογο (που δεν το θεωρω πιθανο) ολα απο την αρχη. Βρασε ρυζι...
panel73:
Ρωτησα σημερα στη διευθυνση προσωπικου σε νοσοκομειο του Β καταλογου και μου ειπαν οτι η ενημερωση που εχουν ειναι, οτι η ακυρωση εγινε για να συμπληρωθουν οι θεσεις του Α καταλογου γιατι οι γιατροι δε δηλωνουν τα νοσοκομεια της περιφερειας και μετα θα ξαναγινει νεα προκυρηξη για τα νοσοκομεια Β καταλογου χωρις να ξερουν πότε !!!
Μιλαμε για τρομερα πραγματα. Αλλαζουν την προκυρηξη αφου εχει ληξει η προθεσμια και υπολογιζουν οπως τους βολευει τη σειρα προτιμησης που εχουν δηλωσει οι υποψηφιοι.
η διαφορα μεταξυ των δυο λιστων ειναι 15 περιπου θεσεις επιπλεον στο νεο καταλογο αν εχω υπολογισει καλα.
φοβαμαι ομως οτι κατι αλλο κρυβεται απο πισω και οχι το οψιμο ενδιαφερον για την περιφερεια
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση