ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Σακχαρώδης Διαβήτης

<< < (3/6) > >>

kdiwavvou:
η οδηγία που  δίδουν πολλοί εκδότες κατευθυντηρίων οδηγιών πως :

εάν μεμονομένη αγωγή με σουλφονυλουρία  ή με μετφορμίνη  [πλέον ]  δεν αποδίδει , τότε αντί τριπλής αγωγής καλό είναι να λάβει χώρα η ένταξη της ινσουλίνης στο σχήμα έχει βάση ;

jUst fOr  fUn

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη οδηγία που  δίδουν πολλοί εκδότες κατευθυντηρίων οδηγιών πως :

εάν μεμονομένη αγωγή με σουλφονυλουρία  ή με μετφορμίνη  [πλέον ]  δεν αποδίδει , τότε αντί τριπλής αγωγής καλό είναι να λάβει χώρα η ένταξη της ινσουλίνης στο σχήμα έχει βάση ;

jUst fOr  fUn

--- Τέλος παράθεσης ---
Εξαρτάται από το ποια είναι η αιτία της έκφρασης του σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ

kdiwavvou:

--- Παράθεση ---Εξαρτάται από το ποια είναι η αιτία της έκφρασης του σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ
--- Τέλος παράθεσης ---

δηλαδή ;

____________________________________________________________________________________________________

jUst fOr  fUn

Harper:
Μήπως Κουναλάκη ενίοτε γινεσαι κομματι σνομπ και απόλυτος?Δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου στην ιατρικη αλλά με ενοχλει το υφάκι σου που συχνα μου θυμιζει την απολυτότητα καθηγηταρα που απευθυνεται στους φοιτητες του...Σορρυ αν σε κάνουμε να πλήττεις -γιατι αυτη την εντυπωση μου δινεις...

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Το εάν είναι δυσάρεστη δεν θα μπορέσω να το αλλάξω, εγώ πάντως δεν θα το κρατήσω Μανιάτικο.
Το ακατανόητο να το στο εξηγήσω.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά από τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας στην Ελλάδα, είναι νέο φάρμακο;
Καλά η ζούγλα δεν ξέρει που παν τα τέσσερα, αλλά και εσύ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Να το αλλάξεισ δε μπορεις μπορεις ομως να ζητησεις μια συγγνωμη ή να κάνεις το συνάδελφο να αισθανθει καλυτερα.Κριμα γιατι εισαι και διαχειριστης και έπρεπε να δινεισ το παράδειγμα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση