Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσληψη 5 Παιδιατρων (ΔΟΥΛΩΝ) στο ΓΝ Αγλαια Κυριακού
EzeΤΡΟΛ:
Πλάκα έκανε. ;)
Denominator:
Λοιπόν, φυσικά και έκανα πλάκα... Η διατύπωση αυτή της προκήρυξης πάντως είναι τουλάχιστον ύποπτη... Είναι ειρωνεία προς τους συναδέλφους (εσείς οι ΠΕ θα κάνετε βόλτα όλη την Ελλάδα και μετά 8 μήνες... τέρμα: μου θυμίζει το γνωστό παλιό ανέκδοτο από το Στρατό "Όσοι είστε πτυχιούχοι ένα βήμα μπροστά - τώρα άντε στις τουαλέτες) ή μήπως η λανθάνουσα γλώσσα (του Υπουργείου) λέει την αλήθεια (που προετοιμάζεται);
Υ.Γ. Και για αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αφορμή του σκωπτικού σχολίου: Προ εικοσαετίας περίπου κάποιοι παλλινοστούντες αναγνώρισαν τίτλους ιατρικών ειδικοτήτων με πολύ λιγότερα χρόνια σπουδών. Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας την εποχή του αγροτικού και της ειδικότητας του γεγονότος ότι επί Σοβιετικής Ένωσης υπήρχαν, πέρα από τις κλασσικές ιατρικές σχολές της Μόσχας και των μεγάλων πόλεων, και αρκετές "ιατρικές ακαδημίες" με περικεκομμένα προγράμματα σπουδών, που έβγαζαν πτυχιούχους με ειδικότητα (π.χ. παιδιάτρου). Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζονταν Μοσχοβίτισσες συνάδελφοι. Αυτές όμως οι εποχές έχουν περάσει...
eleftheriarad:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν, φυσικά και έκανα πλάκα... Η διατύπωση αυτή της προκήρυξης πάντως είναι τουλάχιστον ύποπτη... Είναι ειρωνεία προς τους συναδέλφους (εσείς οι ΠΕ θα κάνετε βόλτα όλη την Ελλάδα και μετά 8 μήνες... τέρμα: μου θυμίζει το γνωστό παλιό ανέκδοτο από το Στρατό "Όσοι είστε πτυχιούχοι ένα βήμα μπροστά - τώρα άντε στις τουαλέτες) ή μήπως η λανθάνουσα γλώσσα (του Υπουργείου) λέει την αλήθεια (που προετοιμάζεται);
Υ.Γ. Και για αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αφορμή του σκωπτικού σχολίου: Προ εικοσαετίας περίπου κάποιοι παλλινοστούντες αναγνώρισαν τίτλους ιατρικών ειδικοτήτων με πολύ λιγότερα χρόνια σπουδών. Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας την εποχή του αγροτικού και της ειδικότητας του γεγονότος ότι επί Σοβιετικής Ένωσης υπήρχαν, πέρα από τις κλασσικές ιατρικές σχολές της Μόσχας και των μεγάλων πόλεων, και αρκετές "ιατρικές ακαδημίες" με περικεκομμένα προγράμματα σπουδών, που έβγαζαν πτυχιούχους με ειδικότητα (π.χ. παιδιάτρου). Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζονταν Μοσχοβίτισσες συνάδελφοι. Αυτές όμως οι εποχές έχουν περάσει...
--- Τέλος παράθεσης ---
------Οι εποχες περασανε , αλλα αυτοι μεγαλουργουν ακομα στη πολη σου και στις γειτονικες....ημουν παρουσα κι εγω στην εν λογω συζητηση των ''συναδελφων'' στη ξανθη...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση