ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Ειδικευομενος σε ΠΙ κατα τη διαρκεια της 10μηνης εκπαιδευσης

<< < (3/3)

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε, κ συ βιώνεις την εκπαίδευση στην ειδικότητα, μεθαύριο θα κατηγορηθείς ως άσχετος, και οτι ρίχνεις το επίπεδο της γενικής ιατρικής ενω κάποιοι αλληλοεξυπηρετούνται...ζήτω η εκπαίδευση λοιπόν....

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Γι'αυτό ζήτησα τους υπόλοιπους μήνες να τους κάνω σε άλλο νομό, σε ΚΥ με πολλά περιστατικά και δυο γενικούς γιατρούς που ήταν πάντα stand by για να τους ρωτήσεις απορίες και να σε κατευθύνουν σε περιστατικά κτλ. Το κακό ήταν ότι το ΚΥ είχε μόνο 2 ειδικευμένους γενικους γιατρούς εκ των οποίων ο ένας δεν άντεξε και παραιτήθηκε ένα μήνα μετά την άφιξή μου!!! Έτσι έμεινα εγώ, ο άλλος γενικός γιατρός και ακόμη μια ειδικευόμενη που ήρθε πιο μετά. Αν και έβλεπα πολλά περιστατικά, έκανα και το σταυρό μου κατα τη διάρκεια των εφημεριών γιατί ήμουν ο μόνος γιατρός που εφημέρευε. Ευτυχώς ο γενικός γιατρός που παρέμεινε έμενε εκεί κοντά και μου είχε δώσει το ΟΚ να τον πάιρνω όποτε χρειαζόμουν κάτι, ακόμη και όταν δεν εφημέρευε. Η αλήθεια είναι πως μετάνιωσα που δε δήλωσα πρώτα εκείνο το ΚΥ έτσι ώστε να κάνω και τους 10 μήνες εκεί. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως.
Τώρα είναι ώρα για διάβασμα!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση