Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Επιδότηση για αγορά υπολογιστή για ιδιώτες Ιατρούς συνεργαζόμενους με το ΙΚΑ;
tasath:
Έχεις ξεφύγει τόσο που δεν μπορείς να διαβάσεις τα αυτονόητα.
Όχι για του λόγου σου, αλλά για τους υπόλοιπους που τους σέβομαι απολύτως, τον όρο "ξεφτιλοσυμβάσεις" δεν τον χρησιμοποίησα υποτιμητικά για τους γιατρούς αλλά για το κράτος που τους αναγκάζει σε κάτι σαν δουλεία. Αλλά που να το καταλάβεις...
Όλα τ' άλλα σου τα επιστρέφω συστημένα...
tasath:
@jack πρέπει να ομολογήσω ότι οι εξηγήσεις σου είναι αρκετά "δυνατές" για να έχω κάποια απάντηση.
Η ένστασή μου έγκειται απλά στο γεγονός ότι το κράτος χρωστάει χρήματα παντού και δεν βλέπω γιατί αυτή τη δαπάνη (που μεταξύ μας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή) πρέπει να την επιδοτήσει.
Με παρόμοια λογική, θα έπρεπε να συμφωνήσω για όλα τα λειτουργικά έξοδα του ιατρείου, από τη γραφική ύλη μέχρι το λογαριασμό της ΔΕΗ.
Αν όντως η σχέση που θα έχουν οι ιδιώτες γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ εξελιχθεί έτσι όπως περιγράφεις, τότε μιλάμε για κανονικό υπαλληλίκι.
Προφανώς δεν αναφερόμουν σε αυτή την περίπτωση (αν τελικά υπάρχει η άλλη).
Θα διαφωνήσω μόνο στο κομμάτι των φαρμακείων: αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων τους προέρχεται από τα ταμεία, και για να το εισπράξουν πρέπει να χρησιμοποιήσουν Η/Υ και σύνδεση internet (ηλεκτρ. συνταγογράφηση) υποχρεωτικά, δεν είναι τελείως άσχετη η αρχική μου σκέψη. Και σίγουρα διαφωνώ για το ποιος πληρώνει τελικά αυτό το κόστος, όσους γνωρίζω από την τσέπη τους το έβαλαν και όχι οι εταιρείες. Φυσικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις...
Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠριν λίγες εβδομάδες διάβασα ότι οι Ιατροί του ΙΚΑ θα επιδοτηθούν με 600 ευρώ για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή κτλ ώστε να μπορούν να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά και να στέλνουν ηλεκτρονικά παραπεμπτικά.
Σήμερα άκουσα ότι αυτό θα ισχύει και για τους ιδιώτες Ιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ ή ΟΑΕΕ και συνεργάζονται με το ΙΚΑ.
Συγκεκριμένα άκουσα για πρόγραμμα επιδότησης 600 ευρώ (με το ΦΠΑ) σε κάθε γιατρό που έχει σχέση εργασίας με οποιαδήποτε μορφή με το ΙΚΑ –ΤΕΑΜ
για την αγορά Laptop, εκτυπωτή και σύνδεσης Internet (ADSL ή mobile). Τo Πρόγραμμα αυτό υποτίθεται ότι θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.
Ξέρει κανείς τίποτε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μια ερώτηση.. Και αν πάρουμε τώρα τον υπολογιστή με τα 600 ευρώ που δίνουν και αργότερα το ΙΚΑ γίνει ΕΟΠΥΥ και δεν μπούμε στον ΕΟΠΥΥ τι θα γίνει?? ???Χρησιμοποίησε αλήθεια κανείς την επιδότηση από τους ιδιώτες εδώ μέσα?
Ευχαριστώ
nickma:
Σήμερα τηλεφώνησα στα τηλέφωνα που γραφει η εγκύκλιος για την επιδότηση, μου είπανε οτι τα 600 τα δικαιούνται μόνο οι ιατροί του ικα και οχι εμείς που βλέπουμε τα 80 άτομα τον μήνα.
Ωφελέειν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα τηλεφώνησα στα τηλέφωνα που γραφει η εγκύκλιος για την επιδότηση, μου είπανε οτι τα 600 τα δικαιούνται μόνο οι ιατροί του ικα και οχι εμείς που βλέπουμε τα 80 άτομα τον μήνα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σύμφωνα με το ΦΕΚ (συνημμένο στο μήνυμα μου) που μου έστειλαν από το YOU.gr (αυτοί επικοινώνησαν μαζι μου και με ενημέρωσαν ότι το δικαιούμαστε και εμείς με τα 80 άτομα),
δικαιούμαστε και εμείς την επιδότηση..διαβάστε την παράγραφο β'..περιμένω γνώμες..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση