Γενικά > Γενική συζήτηση

Κατσάδιασε τους συνεργάτες του ο Λοβέρδος

(1/1)

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ντυμένος στην πένα αλλά μες στα νεύρα ήταν το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έφτασε στη Βουλή για την επερώτηση του Κομμουνιστικού Κόμματος σχετικά με τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Ο υπουργός βγήκε από τα ρούχα του όταν ένας εκ των συνεργατών του τον ενημέρωσε ότι τις σημειώσεις του θα τις φέρουν σε λίγο. «Μα έχει ήδη περάσει μισή ώρα. Τρεις σειρές θέλω για να αγορεύσω. Δεν είπα να μου κάνουν φιλοσοφική ανάλυση του Καντ! Δυο λόγια θα πω!» είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός.

Για πότε ο συνεργάτης του ανέβηκε τις σκάλες για να ειδοποιήσει τον «συγγραφέα» της ομιλίας δεν περιγράφεται. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα ο υπουργός Υγείας ανέβηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με τις σημειώσεις στα χέρια του.

Ωστόσο ο υπουργός για χιλιοστήεννιακοσιοστήπρώτη φορά επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής για τους χρήστες που θέλουν να μπουν σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Άλλη μια φορά να το επαναλάβει και θα πάρουμε και μεις χάπια στο τέλος!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τον… εαυτό του αποκάλυψε ως υπαίτιο για την μη προσέλευση του στη δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Ανδρέας Λοβέρδος.   Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός είχε διατάξει ΕΔΕ για να βρεθεί ποιος ήταν αυτός που έπρεπε να τον ειδοποιήσει ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση στην δοξολογία, κάτι που δεν έγινε.   Όπως εξήγησε ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας στο Mega, έπρεπε το γραφείο του να γνωρίζει ότι εκείνος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου και να διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμά του ώστε να μπορέσει να παραστεί. «Το γραφείο το δικό μου φταίει, άρα εγώ. Και ζητώ συγγνώμη», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση