Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Υπερωρίες και εφημερίες τέλος για τους γιατρούς του ΕΣΥ

<< < (5/6) > >>

Γιώργος Κανελλόπουλος:
(Προφανώς ο συνάδελφος Αχιλλέας μίλησε ειρωνικά για τα γεννόσημα)

EzeΤΡΟΛ:
Εεε... μάλλον.

Αχιλλέας.Κ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗρθε η ώρα να γράψεις και κανένα γεννόσημο συνάδελφε...

--- Τέλος παράθεσης ---

Εσύ έτσι κάνεις συνάδελφε;
Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις με το σπορ, γιατί θα σου ξαναμειώσουν κι άλλο τις αποδοχές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα δάνεια που θα απαιτηθούν για την πληρωμή των "γεννοσήμων" στα οποία επιδίδεσαι. 

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε διακοσμητή, αντιλαμβάνομαι την συγχυσή σου και γενικότερα όλων των συναδέλφων με ολα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας.Μέσα σε ενα forum σαν και αυτό όλοι εκφράζουμε ελεύθερα, πιστεύω,τις απόψεις και τα συναισθηματά μας.Όλοι πιστεύω συμφωνούμε,διαφωνούμε,ανεχόμαστε,θαυμάζουμε και με αυτόν τον τρόπο απλά επικοινωνούμε.Οσο για τα γεννόσημα το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα πρωτότυπα(μην το παρακάνεις το σπορ γιατί θα σου ξαναμειώσουν κι άλλο τις αποδοχές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα δάνεια που θα απαιτηθούν για την πληρωμή των πρωτότυπων στα οποία επιδίδεσαι. )

Αχιλλέας.Κ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςενα ακομα στοιχειο της παθογενιας του συστηματος γραφτηκε παραπανω.
Γνωριζω οτι με αυτο που θα πω θα ανοιξω  τις σακουλες του αιολου αλλα θα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τον ρολο του γενικου ιατρου .
Οχι φιλε αχιλεα ο ρολος του γενικου ιατρου δεν ειναι να γενοσημοπειει τις συνταγες των συναδελφων του αποσκοποντας σε ιδιον οφελος.
Πολλοι συναδελφοι γενικοι ιατροι εχουν χασει καθε οριο.Ακουω ιστοριες για γενικους γιατρους που χρησιμοποιουν ενα kit χοληστερινης και γεμιζουν καμπους και βουνα με αντιγραφα στατινης.Αλλος κανει μετρησεις οστικης πυκνοτητας απο το πελμα και γεμιζει καλσιτονινες και διφωσφονικα τον κοσμο θα μπορουσα να περιπτωσιολογω για πολλες ωρες μιας και εδω κοντα υπαρχει ενα φυντανι που ολοι μαζι οι υπολοιποι ειναι γατακια μπροστα του.
Συναδελφε αχιλεα εχε υποψη σου πως δεν ειναι ομορφο να φορολογουμαι εγω με 48% και τα λεφτα μου να γινονται σκονακια σε περιτυλιγμα φαρμακων για τους ιθαγενεις.Το υπουργειο υγειας γνωριζει τι γινεται -να σαι σιγουρος-και αργα η γρηγορα η δραστικη ουσια στις κατηγοριες που πρεπει να μπει θα μπει.Δεν θελει και πολλα .Αν αποφασισει το υπουργειο να αποζημιωνει μια σιμβαστατινη και μια ατορβαστατινη η ακομα καλυτερα να την παραγει το ιδιο πανε οι μισες βενζινες σου και για τις υπολοιπες μισες θα αναλαβει το υπουργειο να παραγει και να διαθετει κλαριθρομυκινη και αλεδρονατη.Οταν το κανει αυτο θα μπορει να εχει μικροτερο φορο στην βενζινη σου ωστε να μη σε απασχολει το κοστος της.
Αν θες να βγαζεις περισσοτερα χρηματα μη το κανεις στην πλατη ουτε του κρατους ουτε των ασφαλισμενων.Ανοιξε ενα ιατρειο και ζητα στο μαγαζι σου οτι αμοιβη θελεις.Ζητω συγνωμη για το υφος αλλα ειναι προκλητικο αυτο που εγραψες.
Υ/Γ ειχα την τυχη να εχω δασκαλο στην ειδικοτητα εναν πολιτικο-γιατρο .......μου πε λοιπον αυτος πριν πολλα χρονια οτι υπαρχουν μερικα πραγματα που λεγονται και δε γινονται (μαλλον αναφερονταν στην πολιτικη) και υπαρχουν μερικα πραγματα που γινονται και δε λεγονται(μαλλον ανφερονταν στην ιατρικη) αυτην την ιατρικη οι ιδιοι εμεις δεν πρεπει να την θελουμε

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε dimipap73, μάλλον και εσυ οπως οι περισσότεροι συνάδελφοι έχεις παρανοήσει και το βρίσκω λογικό μέσα σε αυτό τον κικεώνα των αλλαγών.Δεν ξέρω τι εχεις ακούσει για αυτα τα φυντάνια τους γενικούς ιατρούς αλλα εγω βλέπω τους 'πανεπιστήμονες'παθολόγους  να γράφουν εως και γεννόσημη ρανιτιδίνη,γεννόσημη παρακεταμόλη(μάλλον για να περιορίσουν την φαρμακευτική δαπάνη... :laugh:).Τον ρόλο του γενικού ιατρού τον γνωρίζω πολύ καλά φίλτατε dimipap73 ,μάλλον εκ παραδρομής κάνεις υποδείξεις για τον ρόλο του γενικού ιατρού.Ως  αναφορά την κερδοσκοπία στην πλάτη του κράτους, :laugh:νομίζω αυτο κερδοσκοπεί στις δικές μας πλάτες...Ως αναφορά την καταδίκη μου, μεσα απο την αποψή σου,αναρρωτιέμαι αν εισαι ιατρός ή νομικός?,αν εχεις πρόβλημα με τους γενικούς ιατρούς?Το συγνώμη για το ύφος ειναι (να με συγχωρέσεις και εσυ τωρα)μισό χέσιμο..
Οπως και να ειναι, οι απόψεις και η προσέγγιση διαφέρουν.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε διακοσμητή, αντιλαμβάνομαι την συγχυσή σου και γενικότερα όλων των συναδέλφων με ολα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας. ... Οσο για τα γεννόσημα το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα πρωτότυπα(μην το παρακάνεις το σπορ γιατί θα σου ξαναμειώσουν κι άλλο τις αποδοχές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα δάνεια που θα απαιτηθούν για την πληρωμή των πρωτότυπων στα οποία επιδίδεσαι. )

--- Τέλος παράθεσης ---

Ό,τι διαβάσαμε παραπάνω, αποτελεί απλώς ασυναρτησία στον κύβο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση