ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Νέο σύστημα: Αλλάζουν όλα στις ειδικότητες των γιατρών
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τάσο, αυτό που παρέθεσες αναφέρεται σε όσους ήδη ειδικεύονται.
Εγώ αναρωτήθηκα τι θα γίνει με όσους εκκρεμούν αιτήσεις για ειδίκευση. Θα τους πουν να κάνουν νέες αλλού και χάνουν την αναμονή τους; Αν τις μεταφέρουν σε άλλα νοσοκομεία χωρίς να χάσουν την αναμονή τους πώς θα βρουν άκρη με όσους έχουν κάνει εξαρχής αίτηση σ' αυτά τα νοσοκομεία; Π.χ. έχω κάνει αίτηση στον Ευαγγελισμό κι έρχεται και μου παίρνει τη θέση κάποιος που είχε κάνει νωρίτερα μεν από μένα αίτηση αλλά στο 7ο ΙΚΑ;
anastasios theodoridis:
Υπάρχει σχετική εγκύκλιος στις διευθύνσεις υγείας των νομαρχιών.
Οι λίστες παραμένουν έως να τοποθετηθούν όλοι οι συνάδελφοι. Από την ώρα της "συγχώνευσης" θα υπάρχει μία κοινή λίστα με το άθροισμα των αριθμών των θέσεων των δύο κλινικών.
π.χ. Συγχωνεύονται οι παθολογικές κλινικές του Α' και Β' νοσοκομείου.
Μόλις αποχωρήσει ένας συνάδελφος από τη "συγχωνευμένη" κλινική ο οποίος ήταν ειδικευόμενος του Α' νοσοκομείου θα τοποθετηθεί συνάδελφος από την λίστα αναμονής του Α' νοσοκομείου.
Μόλις αποχωρήσει ένας συνάδελφος από τη "συγχωνευμένη" κλινική ο οποίος ήταν ειδικευόμενος του Β' νοσοκομείου θα τοποθετηθεί συνάδελφος από την λίστα αναμονής του Β' νοσοκομείου.
Όταν τοποθετηθεί και ο τελευταίος από τις δύο λίστες τοποθετούνται συνάδελφοι από τη νέα λίστα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση