Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ο υπερσυνταγογράφος...

<< < (2/22) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος2200 συνταγές σε 20 μέρες αντιστοιχούν σε 110 συνταγές τη μέρα.
Πόσα ραντεβού βλέπει τη μέρα;
30; Να εμφανίστηκαν και τα 30;
Και πάλι αντιστοιχούν σε 4 (περίπου) συνταγές δηλ 12 σκευάσματα ανά άτομο!
Πολλά δεν είναι;

--- Τέλος παράθεσης ---
Eίναι 33 ραντεβού (που αντιστοιχούν στις 5 1/2 ώρες) και καμιά εικοσαριά "έκτακτα", του ιατρείου του κυρίως (σε άψογη συνεργασία με τον ελεγκτή).

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι πάλι αντιστοιχούν σε 4 (περίπου) συνταγές δηλ 12 σκευάσματα ανά άτομο!
Πολλά δεν είναι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μήπως όμως η εν λόγω παραγωγικότητα σημειώθηκε σε εποχές όπου συνταγογραφόντουσάντενε ( ουφ! ) τα Ντεπόνια, Στρεψίλια, Οτριβίνια, Μουσκοβολάνια, Εμουλτζέλια, κ.λπ; Οπότε τη ντουζίνα τη βρίσκω μέσα σε λογικά πλαίσια.
(Σου λέει ο άλλος)

Denominator:
Μία ωραία στημένη περίπτωση προκλητής ζήτησης συνάντησα σήμερα. Ιατρικός επισκέπτης μου πρότεινε την αζιθρομυκίνη των 600 mg (με 8 δισκία παρακαλώ) - και κόστος 23 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι μπορεί να χορηγηθεί για τις συνηθισμένες λοιμώξεις αναπνευστικού. Όταν του είπα ότι αποκλείεται το SPC να γράφει τέτοιο πράγμα, τα μάσησε και μου είπε "τι 500, τι 600".

Για την ιστορία, η αζιθρομυκίνη των 600 mg έχει ένδειξη στην προφύλαξη έναντι των λοιμώξεων από Mycobacterium avium complex (MAC) σε ασθενείς προσβεβλημένους από HIV - δόση 1200 mg άπαξ εβδομαδιαίως.

EzeΤΡΟΛ:
Το "καλάθι και φάουλ" θα είναι ο ασφαλισμένος να την έχει πάρει ήδη από το φαρμακείο με συνταγή μη συμβεβλημένου ιατρού, και να έρθει κατόπιν σε εσένα για "ξέπλυμα".  >:(

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο "καλάθι και φάουλ" θα είναι ο ασφαλισμένος να την έχει πάρει ήδη από το φαρμακείο με συνταγή μη συμβεβλημένου ιατρού, και να έρθει κατόπιν σε εσένα για "ξέπλυμα".  >:(

--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά και δε θα αρνηθώ, αρκεί να έχει ένα HIV (+)!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση