Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ο υπερσυνταγογράφος...

<< < (14/22) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑγαπητέ Υπουργέ,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως "αγροτικοί" ιατροί δεν υπάρχουν, επομένως δε γνωρίζω σε ποιους απευθύνεστε.
Υποθέτω πως λόγω της άγνοιάς σας αναφέρεστε στους ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου, στους επί θητείας και στους Γενικούς Ιατρούς.
Αλλά ένας υπουργός υγείας που αναρωτιέται τι ειδικότητα έχει ένας "θεράπων" ιατρός δικαιολογείται να μη γνωρίζει τον όρο "υπηρεσία υπαίθρου".
Φοβάμαι επίσης πως δεν έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ούτε τον όρο "υπερσυνταγογράφηση", οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς επιδιώκετε με την παρούσα επιστολή.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας ενός "αγροτικού" ιατρού όπως εσείς ονομάζετε ο ιατρός συνταγογραφεί καθημερινά σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς να ορίζει μέγιστο όριο συνταγών.
Αν τα "τεχνικά μέσα" που αναφέρετε είναι οι υπουργικές αποφάσεις που καθημερινά ψηφίζετε δε νομίζω να θεωρείται απειλή από κανένα συνάδελφο διότι κάθε σας υπουργική απόφαση ακολουθείται από αναστολή της, είτε από τον Γενικό Γραμματέα σας είτε από τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ.
Θα ήθελα τελειώνοντας να σας ενημερώσω πως ως ιατρική πράξη δε θεωρείται η κοστολόγηση των φαρμάκων άρα και της συνταγής. Επομένως δεν είναι υποχρεωμένος ο ιατρός να γνωρίζει το κόστος του φαρμάκου που καθημερινά εσείς αλλάζετε.
Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρώ την πεποίθηση ότι λίαν συντόμως θα αποχωρήσετε από το κτήριο της Αριστοτέλους και γενικότερα από την πολιτική ζωή αυτού του τόπου ώστε να συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια που κάνει η χώρα για να μπορέσει να αποκτήσει την οικονομική της αυτοτέλεια.
Με τιμή,
Αναστάσιος Θεοδωρίδης

--- Τέλος παράθεσης ---

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!  :D

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αφού λοιπόν οι αγροτικοί (Κίτσος) έχουν ξεφύγει θωπεύοντας απροκάλυπτα τα οπίσθια της φαρμακευτικής δαπάνης του ΕΟΠΥΥ (Τασούλας) αναμένουμε τα σχετικά τεχνικά μέσα ( απλικέισο ) από τον υπουργό σε συνδυασμό με τα δορυφορικά (!!!) στικ (GPS στο γάιδαρο) που υποσχέθηκε ο κ. Βουδούρης για τα απομακρυσμένα ιατρεία για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Τράτζικ...

Αν μου επιτρέπει ο Τάσος να συμπληρώσω κάτι στο φοβερό κείμενό του

--- Παράθεση ---Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας ενός "αγροτικού" ιατρού όπως εσείς ονομάζετε ο ιατρός συνταγογραφεί καθημερινά σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς να ορίζει μέγιστο όριο συνταγών.
--- Τέλος παράθεσης ---
για το σύνολο της φαρμακευτικής αγωγής του ασφαλισμένου κι όχι ανά ειδικότητα όπως π.χ. συμβαίνει στο ΙΚΑ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία, κάτι που με απλές γνώσεις στατιστικής μπορεί να δικαιολογήσει τον αυξημένο μέσο όρο συνταγής ανά γιατρό που επικαλείστε.

EzeΤΡΟΛ:
Εμφύλιος φμφ, μάγκες!

Οι "αγροτικοί" ιατροί μπήκαν στο στόχαστρο του αποχωρούντος ΥΥΚΑ σαν αποτέλεσμα ενδο-φμφ κόντρας.

Οι φμφ των πόλεων δεν καλοέβλεπαν τους "αγροτικούς" (προσφιλής έκφραση στις τάξεις των φμφ) ιατρούς εγκατεστημένους πέριξ των πόλεων, σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων, που είχαν ( ως τώρα; ) τη δυνατότητα να συνταγογραφούν απεριόριστα για όλους και για όλα, καθώς μοιραία ο ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος της πόλης στρεφόταν στα Π.Ι. εκτός πόλεων και τα χρυσοφόρα βιβλιάρια των ασφαλισμένων έκαναν φτερά προς τους φμφ της υπαίθρου, κάτω από τη μύτη των μεγαλο-φμφ των πόλεων! Και αυτό ήταν κάτι που οι τελευταίοι δεν μπορούσαν ν΄ανεχτούν!

Έτσι, δώσανε τα ρέστα τους δαιμονοποιώντας ως υπερσυνταγογράφους στα μάτια του ΥΥΚΑ τους ιατρούς των Π.Ι./Κ.Υ και ο ΥΥΚΑ τσίμπησε.
Και μόνο η χρησιμοποίηση του όρου "αγροτικός" στην επιστολή - προϊόν γραφόρροιας ατόμου τελούντος εν μανία, προδίδει το βάσιμο του ισχυρισμού. Ενός ισχυρισμού που αποτυπώθηκε 20 ημέρες  πριν, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Και θα δείτε ότι οι φμφ θα σταθούν διχασμένοι απέναντι σ΄αυτό το άνευ προηγουμένου πέσιμο που έγινε από τον Λοβ στους "αγροτικούς", με γνώμονα αποκλειστικά την πηγή άντλησης συνταγών του κάθε φμφ. Άλλωστε, αν κλείσει η στρόφιγγα συνταγών για τους μεν, ανοίγει για τους δε.

Η κωλοτούμπα όμως είναι θέμα χρόνου, καθώς οι εκλογές είναι προ των πυλών και προέχει η "ποιότητα των υπηρεσιών" και η "εξυπηρέτηση του πολίτη".

Όμορφος κόσμος, ηθικός...

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌμορφος κόσμος, ηθικός...

--- Τέλος παράθεσης ---

...κομματικά πλασμένος.


Εμπρός στη σειρά. Ένα δύο, εν δυό.................................................

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌμορφος κόσμος, ηθικός...

--- Τέλος παράθεσης ---

...κομματικά πλασμένος.


Εμπρός στη σειρά. Ένα δύο, εν δυό.................................................


--- Τέλος παράθεσης ---
Είδη συναρτήσεων:
Μονοσήμαντη Συνάρτηση ονομάζεται η συνάρτηση εκείνη στην οποία κάθε μία τιμή του y αντιστοιχεί σε μία μόνο τιμή του x, (π.χ. η συνάρτηση y = 3x είναι μονοσήμαντη αφού σε κάθε τιμή του x αντιστοιχεί μία μόνο τιμή του y)
Από: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση