Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες

<< < (4/5) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Ομάδα ιατρών επισκέφθηκε το Ιατρείο Σφακίων την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και εξέτασαν ανιδιοτελώς 107 ασθενείς, όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Σφακίων.
--- Τέλος παράθεσης ---

Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι είναι ιδιώτες, έχουμε την επίσκεψη μια ομάδας ιδιωτών ιατρών σε ένα δημόσιο ιατρείο για να εξετάσουν δωρεάν ασθενείς.
Επομένως ο σωστός όρος στην παραπάνω πρόταση του άρθρου είναι "εξέτασαν δωρεάν" κι όχι "ανιδιοτελώς".
Γιατί οι δωρεάν εξετασθέντες είναι εν δυνάμει μελλοντικοί πελάτες ή κάνω λάθος;

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί οι δωρεάν εξετασθέντες είναι εν δυνάμει μελλοντικοί πελάτες ή κάνω λάθος;

--- Τέλος παράθεσης ---

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί οι δωρεάν εξετασθέντες είναι εν δυνάμει μελλοντικοί πελάτες ή κάνω λάθος;

--- Τέλος παράθεσης ---

δεν κάνεις λάθος Διαμαντή - Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει...

--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως συνάδελφοι νοσοκομειακοί που ιδιώτευσαν με την ελπίδα να τους ακολουθήσει και η ουρά των εξωτερικών ιατρείων διαψεύστηκαν οικτρά...

Δημήτρης Μακρέας:
Αν διαβάσατε με προσοχή, στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία (την οποία αγνοούσα), συμμετείχαν συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι κατονομάζονται και όχι αφηρημένα κάποιοι γιατροί. Ελαφρά την καρδία τους καταλογίζεται υστεροβουλία , αγνοώντας παντελώς την ιστορία και την ηθική τους υπόσταση.
Τουλάχιστον βιαστικά και επιπόλαια τα υπονοούμενα και βεβαίως προσβλητικά...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν διαβάσατε με προσοχή, στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία (την οποία αγνοούσα), συμμετείχαν συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι κατονομάζονται και όχι αφηρημένα κάποιοι γιατροί. Ελαφρά την καρδία τους καταλογίζεται υστεροβουλία , αγνοώντας παντελώς την ιστορία και την ηθική τους υπόσταση.
Τουλάχιστον βιαστικά και επιπόλαια τα υπονοούμενα και βεβαίως προσβλητικά...

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε,
αν αναφέρεσαι σε μένα, νομίζω ότι ήμουν ότι ήμουν πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις/ερωτήσεις μου:
1. Αν είναι ιδιώτες.
2. Αν ισχύει το 1 τότε αν υπάρχει άδεια του ιατρικού συλλόγου γι' αυτή την πρωτοβουλία.
3. Αν ισχύουν τα 1 και 2, με ποια διαδικασία γίνεται η επιλογή των εθελοντών αφού αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί έμμεση διαφήμιση (συμφωνείς; ). Αν γίνονται επισκέψεις σε διάφορες περιοχές και γίνεται μια συνεχής εναλλαγή των ιατρών που μετέχουν στα κλιμάκια τότε ουδέν πρόβλημα.

Τέλος δεν ξέρω αν συμφωνείς ότι άλλο ο όρος "δωρεάν" κι άλλο ο όρος "ανιδιοτελώς" κι ότι στην περίπτωσή που αναφέρεται, ο ακριβής όρος είναι "δωρεάν".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση