Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.

<< < (4/20) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι χρειαζομαι επειγοντως τη γνωμη σας!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ήμουν "τυχερός" ως τώρα και οι παθήσεις που γνωμάτευα (μιά πρόσφατα προ μηνός) ήταν συμπηρωματικές (όχι με μεγάλο ποσοστό αναπηρίας) και εξέδωσα απλές γνωματεύσεις (όχι υπεύθυνες δηλώσεις). Τώρα αν ζητάνε για κύρια πάθηση αναπηρίας μάλλον πρέπει να εκδώσετε τη δήλωση.... Πάντως δεν θα το έκανα για το ΕΟΠΠοχαρτο (ίσως ακούγεται σκληρό).... Αλλιώς υπάρχουν οι δημόσιες δομές (και πάλι συγγνώμη για τους συναδέρφους του ΕΣΥ - εξάλλου τώρα πλέον λειτουργεί ...φούλ και το ΠΕΔΥ κατά τον υπουργό).
    Τώρα σε ασθενείς που δεν γνωρίζω θα είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι χρειαζομαι επειγοντως τη γνωμη σας!
Τι κανετε εσεις επι του θεματος και τι ισχυει τελικα?
Με το κλεισιμο του πρωην ΙΚΑ τιθεται το θεμα και παλι επιτακτικα
Σημερα ειχα την εξης εμπειρια-γιατρε(σ.σ ασθενης που δεν γνωριζω σε τηλ.επικοινωνια)θελω 2 ραντεβου για χαρτι για επιτροπη,για μενα και το γιο μου που ειναι ΑΜΕΑ.Ο γιατρος εχει φυγει απο το ΙΚΑ...

--- Τέλος παράθεσης ---
Εφόσον δεν είστε θεράπων, δικαιούστε και υποχρεούστε να εκτιμήσετε πλήρως τον ασθενή εκ νέου. Εξάλλου, η δήλωσή σας επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν 1599/86 με όποιες συνέπειες συνεπάγεται. ´Αρα, πιθανότατα θα χρειαστείτε, εκτός της κλινικής εκτίμησης, και εργαστηριακό ή απεκονιστικό έλεγχο και ενδεχομένως περισσότερες από μία επισκέψεις, γεγονός που κατά την άποψή μου δικαιολογείται πλήρως στην περίπτωση που αναφέρετε.

md:
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα γινω ομως λιγο πιο σαφης-ναι,μιλαμε για το ΕΟΠΟχαρτο :o,και μαλιστα για ψυχιατρικη διαγνωση ::)Στην πλειοψηφια τους αυτα τα περιστατικα ειναι παραμελειμενα χρονια κι εχουν χασει τα μισα εξιτηρια απο παλιοτερες νοσηλειες.Σε οσα εχουν σωθει αναγραφεται συνηθως ''ψυχωτικη συνδρομη'' ::)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστω για τις απαντησεις.Θα γινω ομως λιγο πιο σαφης-ναι,μιλαμε για το ΕΟΠΟχαρτο :o,και μαλιστα για ψυχιατρικη διαγνωση ::)Στην πλειοψηφια τους αυτα τα περιστατικα ειναι παραμελειμενα χρονια κι εχουν χασει τα μισα εξιτηρια απο παλιοτερες νοσηλειες.Σε οσα εχουν σωθει αναγραφεται συνηθως ''ψυχωτικη συνδρομη'' ::)

--- Τέλος παράθεσης ---
   Προσωπικά θα απεύφευγα (μέχρι εσχάτων) να χορηγήσω, με αυτές τις συνθήκες, τέτοιο "χαρτί" ως ιδιώτης... Στις κλινικές που νοσηλεύτηκαν υπάρχουν θεράποντες και μπορούν να τους εξυπηρετήσουν (με το αζημιώτο).

md:
Πεσ'τα χρυσοστομε..πως γλιτωνουμε ομως καταγγελια απο δικομανη?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση