Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.
Argirios Argiriou:
Ενδιαφέρουσα συζήτηση σε Ιατρική ομάδα του facebook στις 20/09/2022:
- Από 16/9/2022 δέχονται στα ΚΕΠΑ τον φάκελο του ασθενή με όλες τις γνωματεύσεις μόνο ηλεκτρονικά κι πρέπει να παίρνουν ένα κωδικό . Γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει για την διαδικασία. Αυτά μου τα είπε ασθενής που του ετοίμασα τον εισηγητικό φάκελο για επίδομα τυφλότητας κι τον γύρισαν πίσω!!!
- Παίρνουν κωδικό από το κέντρο κοινότητας που καταθέτουν φάκελλο
Μπαίνεις στο φάκελλο της ηλεκτρονικής συνταγογραφησης ,τερμα κάτω δεξια που λέει για κεπα
Ακολουθείς τα βήματα
Αν δεν είσαι ο γιατρός της κυριας πάθησηςδεν σε αφήνει να προχωρήσεις πριν ανοίξει ο συνάδελφος φάκελλο. Δηλαδή ένας ανοίγει τον κύριο φάκελλο ( πχ ογκολογος για καρκίνο και εσύ πχ για σάκχαρο) και οι υπόλοιποι προσθετουν...και εγώ σήμερα τα ειδα...
- Στην προηγούμενη σελίδα, δηλαδή στην κεντρική σελίδα της ηλ. συνταγογραφησης, στην προτελευταία στήλη δεξιά, βρίσκεται το πεδίο για τους φακέλλους κεπα
- κάτι άκουσα τελευταία. Αυτό ήδη γίνεται στην πρόνοια στο νομό Αττικής . Αν γίνει όπως στην πρόνοια Αττικής ,τότε ο ασθενής πρώτα κάνει αίτηση στα γραφεία ΚΕΠΑ και ειδοποιεί τον γιατρό κύριας πάθησης για να ετοιμάσει τον κύριο φάκελο. Μπαίνει στην ιστοσελίδα ΕΟΠΥΥ , κάνει κλικ στο πάροχος υγείας και μετά ηλεκτρονική συνταγογραφηση και κάτω κάτω στην σελίδα γράφει φακέλους ΚΕΠΑ και κλικάρει και ανοίγει μονάδα υγείας ιατρού και την αποθηκεύει και βάζει το ΑΜΚΑ ασθενούς κλπ. Όταν ετοιμαστεί ο κύριος φάκελος τότε ο ασθενής ειδοποιεί τους άλλους συναδέλφους για την συμπλήρωση των συμπληρωματικών φακέλων και στο τέλος ειδοποιεί τον κύριο συνάδελφο για κλείσιμο φακέλου και οριστικοποίηση .
Argirios Argiriou:
ΚΕΠΑ - Πιστοποίηση αναπηρίας: Από 16 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά ηλεκτρονικά η αίτηση
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
27/09/2022
Ψηφιακά ΚΕΠΑ. 19 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σύστημα πιστοποίησης αναπηρίας.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
28-09-2022
Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής Εισηγητικός Φάκελος Παροχών Αναπηρίας. (Πληροφορίες από ΗΔΙΚΑ για τους Ιατρούς για το πως να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά τον Εισηγητικό Φάκελο Παροχών Αναπηρίας για τα ΚΕΠΑ )
Argirios Argiriou:
Χρήσιμος διάλογος συναδέλφων Ιατρών σε Ιατρική ομάδα του facebook στις 02/10/2022:
- Τη βοήθεια σας παρακαλώ.. Έχω κάνει ειδικό εισηγητικο φάκελο για κπ ασθενή μου και παρόλο που έχω επισυνάψει ένα αρχείο όπως απαιτείται και εννοείται έχω συμπληρώσει όλα τα πεδία στη φόρμα για τη συνυπαρχουσα πάθηση παρόλα αυτά όταν πατώ εκτύπωση μου βγάζει το μήνυμα ότι ο φάκελος πρέπει να οριστικοποιηθεί προκειμένου να μπορέσω να εκτυπώσω. Πως οριστικοποιειται ο φάκελος, γνωρίζει κάποιος συναδερφος; Ευχαριστώ προκαταβολικά
- στην πρώτη σελίδα, με τα στοιχεία, πάνω στο "πρόχειρος" αν κλικάρετε βγαίνει επιλογή "οριστικοποιημένος"
- Η επισύναψη ενός αρχείου δεν απαιτείται αλλά εάν υπάρχει π.χ εξετάσεις ΗΚΓ ΗΕΓ CT ΜΡΙ κλπ, καλό είναι να ανεβαίνουν ως ενίσχυση της διάγνωσης
- και πως τα ανεβαζει κανεις αν δεν εχει scanner? Ok,μπορει να τα σκαναρει μεσω εφαρμογης στο κινητό,αλλα δεν κανει φανταζομαι τον φακελο απο κεί...
- φωτογραφία εξέτασης, μετατροπή σε pdf, αν χρειαστεί ελάχιστο ποίηση pdf. Υπάρχουν free εφαρμογές.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση