Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔ (Π.Ι.Σ.)
Δ. Κουναλάκης:
Επί τη ευκαιρία, το απόσπασμα-απόφαση του ΠΙΣ ποιος το υπογράφει; Έχει κανείς το επίσημο υπογεγραμμένο κείμενο του ΠΙΣ; Παρακαλώ, εάν το έχει κάποιος να το ανεβάσει. Στον ιατρικό σύλλογο στο Ηράκλειο, έχουμε ένα τυπωμένο pdf χωρίς ονόματα και υπογραφές.
Δεν είμαι εναντίον μιας κινητοποίησης έναντι του ΟΠΑΔ, αλλά ότι γίνει πρέπει να γίνει σωστά και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους συμμάχους.
Εάν πληρώνει ο ασθενής την επίσκεψη και τις ιατρικές πράξεις, είναι ο πρώτος που θα ενοχληθεί.
Εάν το διαγνωστικό "κέντρο" (μικροβιολογικό, ακτινολογικό, μεγάλα διαγνωστικά κέντρα) δεν έχει παραπεμπτικά για εξετάσεις, είναι το δεύτερο που θα ενοχληθεί.
Ακόμη και το να γράφουμε τα φάρμακα στο βιβλιάριο είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε.
Αλλά νομικά πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζει η κινητοποίηση από την επιλεκτική ανυπακοή στον κανονισμό του ΟΠΑΔ, όπου λέει ότι ο συμβεβλημένος ιατρός δεν πληρώνεται από τον ασθενή. Πως ξεχωρίζει αυτός που μετέχει στην κινητοποίηση από το λαμόγιο;
Argirios Argiriou:
Κάναμε υπομονή τόσα χρόνια με τον ΟΠΑΔ και θα διακόψουμε την σύμβαση μας ένα μήνα πριν γίνει το καινούριο Ταμείο ο ΕΟΠΥΥ;
Ίσα – ίσα δηλαδή για να ψυχρανθούμε με ασφαλισμένους από τους οποίους πιθανώς σε ένα μήνα να αναγκαστούμε έτσι και αλλιώς να τους ζητήσουμε να μας πληρώσουν μετρητά;
Φοβάμαι ότι ο ΠΙΣ εξυπηρετεί τα συμφέροντα επιτήδειων Ιατρών οι οποίοι φροντίσανε με διάφορους τρόπους να χρεώσουν στο Ελληνικό Δημόσιο τεράστια ποσά και τώρα κοιτούν να εκβιάσουν για να αρπάξουν ότι προλάβουν από αυτά που τους χρωστάει ο ΟΠΑΔ πριν διαλυθεί.
dimipap73:
Κατα πρωτον να σημειωσω οτι δεν ειμαι κατα της κινητοποιησης την οποια υποστηριζω και στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.Σε επικοινωνια με τον ΟΠΑΔ μου ειπαν οτι τη στιγμη που θα φθασει η πρωτη αποδειξη καποιου γιατρου θα αποστελεται στα κεντρικα και θα γινεται διακοπη της συμβασης και αφαιρεση των κωδικων για συνταγες και παραπεμπτικα καθως και οτι ο ΟΠΑΔ πιθανον να καταλογησει τις δαπανες που προεκυψαν εις βαρος του απο γιατρους που βρισκονταν σε επισχεση στους ιδιους.Επισης μου ειπαν οτι ενημερωσαν για αυτην την κινηση και τον προεδρο του ιατρικου συλογου.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατα πρωτον να σημειωσω οτι δεν ειμαι κατα της κινητοποιησης την οποια υποστηριζω και στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.Σε επικοινωνια με τον ΟΠΑΔ μου ειπαν οτι τη στιγμη που θα φθασει η πρωτη αποδειξη καποιου γιατρου θα αποστελεται στα κεντρικα και θα γινεται διακοπη της συμβασης και αφαιρεση των κωδικων για συνταγες και παραπεμπτικα καθως και οτι ο ΟΠΑΔ πιθανον να καταλογησει τις δαπανες που προεκυψαν εις βαρος του απο γιατρους που βρισκονταν σε επισχεση στους ιδιους.Επισης μου ειπαν οτι ενημερωσαν για αυτην την κινηση και τον προεδρο του ιατρικου συλογου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να μας το δώσεις εγγράφως;
Εγώ το τι άκουσα όλες αυτές τις ημέρες από διάφορους υπεύθυνους δε λέγεται.
dimipap73:
Κατα πρωτον στο συναδελφο απο το ηρακλειο θελω να σημειωσω οτι η αναληψη της ευθυνης απο τον ιατρικο συλογο μου θυμιζει την εγγυηση των τραπεζικων καταθεσεων απο το ελληνικο κρατος κατα πληρη αναλογια(εκει μαλιστα υπαρχει και εγγραφα)
Κατα δευτερον επιτελους βρηκα στο site του ιατρικου συλογου θεσ/νικης ενυπογραφο το κειμενο που διανεμηθηκε απο τον ΠΙΣ και λεω να το κρατησουμε ως ελαφρυντικο για το δικαστηριο
Στον συναδελφο απο την καβαλα με τον οποιο μαλλον πολεμουσαμε μαζι στα βουνα της αρτας και στα μπαρακια της προ 15ετιας να σημειωσω οτι ο δεκεμβριος μαλλλον δεν θα ειναι ο τελευταιος μηνας για τον οπαδ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση