Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔ (Π.Ι.Σ.)
dimipap73:
εγγραφως απο οτι πληροφορηθηκα θα το παρει ο προεδρος του συλογου μολις σταλει απο τα κεντρικα του ΟΠΑΔ,ο οποιος εχει την ιδια ενημερωση που ειχα και εγω απο τα μοναδικα επισημα χειλη του ΟΠΑΔ στην περιοχη μας και λαθος του αν δεν ενημερωσε τουλαχιστον τα μελη του ΔΣ.ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ!
Δ. Κουναλάκης:
προσωπικά πάντως από σήμερα κάθε ασφαλισμένος του ΟΠΑΔ θα τύχει μόνο χειρόγραφης συνταγής με το πράσινο σήμα του ΙΚΑ.
Μήνυμα-λόγος για χειρόγραφη συνταγογράφηση θα μπορούσε να είναι "black cartridge empty" αλλά χειρόγραφα, που με την οικονομική κρίση και τον ΟΠΑΔ να μην πληρώνει νομίζω ότι είναι sic μήνυμα.....
Και φυσικά, η ευχή που θα μπορούσε να προστεθεί αποχαιρετώντας τον..."Αντε και καλή χρονιά με το 184 για ραντεβού"....
Τώρα για την επίσχεση, αναστολή και όλα τα συναφή ονόματα θα περιμένω είτε τον ΠΙΣ είτε τον ΙΣΗ να πάρουν μια σοβαρή απόφαση που θα μπορεί να σταθεί....
alfie:
«Μπλόκο» από τους ιδιώτες γιατρούς στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ
Αναστέλλουν τις συμβάσεις τους με τον ΟΠΑΔ όλοι οι ιδιώτες γιατροί, έπειτα από σχετική απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, «εξαιτίας της υπέρμετρα μεγάλης καθυστέρησης αποπληρωμής των οφειλομένων (συνολικά 350.000.000 ευρώ)».
Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να μην παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες σε εκτέλεση της σύμβασης τους με τον ΟΠΑΔ, να προβούν στην υπογραφή δήλωσης επίσχεσης ιατρικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ από 1-12-2011, να προβούν στην ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης για την επίσχεση έξω από τα ιατρεία τους, ώστε να ενημερώνουν σαφώς και εγκαίρως τους ασφαλισμένους και να τους εξυπηρετούν, κόβοντας δελτίο παροχής υπηρεσιών και εισπράττοντας από αυτούς τη νόμιμη αμοιβή.
«Η σχετική απόφαση επίσχεσης των ιατρικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ είναι δεσμευτική για όλους τους ιατρούς και η μη εφαρμογή αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
tasath:
Εγγραφή ή Είσοδος«Μπλόκο» από τους ιδιώτες γιατρούς στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ
Αναστέλλουν τις συμβάσεις τους με τον ΟΠΑΔ όλοι οι ιδιώτες γιατροί, έπειτα από σχετική απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, «εξαιτίας της υπέρμετρα μεγάλης καθυστέρησης αποπληρωμής των οφειλομένων (συνολικά 350.000.000 ευρώ)».
Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να μην παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες σε εκτέλεση της σύμβασης τους με τον ΟΠΑΔ, να προβούν στην υπογραφή δήλωσης επίσχεσης ιατρικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ από 1-12-2011, να προβούν στην ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης για την επίσχεση έξω από τα ιατρεία τους, ώστε να ενημερώνουν σαφώς και εγκαίρως τους ασφαλισμένους και να τους εξυπηρετούν, κόβοντας δελτίο παροχής υπηρεσιών και εισπράττοντας από αυτούς τη νόμιμη αμοιβή.
«Η σχετική απόφαση επίσχεσης των ιατρικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ είναι δεσμευτική για όλους τους ιατρούς και η μη εφαρμογή αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι πρόσφατα κάποιοι είχαν στηλιτεύσει αντίστοιχη απόφαση (η προειδοποίηση έστω) των φαρμακοποιών εδώ μέσα αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα.
Όμως αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα είναι παρόμοιο για όλους όσους έχουν νταραβέρι με τα ταμεία και κάποια στιγμή επικρατεί η κοινή λογική.
Και στις 2 περιπτώσεις, οι ασφαλισμένοι είναι οι χαμένοι.
spyros:
Λυπάμαι που το λέω, αλλά οι αγώνες δεν γίνονται με εκβιασμό του εργαζομένου (από τα ίδια του τα συλλογικά όργανα), ούτε με προχειρότητες και νομικά διάτρητες κινήσεις... Ούτε εμένα μου αρέσει που είμαι απλήρωτος σχεδόν 2 χρόνια, αλλά αν ήθελα να βρεθώ χωρίς σύμβαση την έκοβα και μόνος μου! Και θα ήταν τουλάχιστον αφελές να επαναπαυθω στο ότι ο ΟΠΑΔ θα κάνει την πάπια ή στο ότι μεθαύριο θα "καθαρίσει" για μένα ο σύλλογος. Για τον αγώνα που θέλω να δώσει ο σύλλογος για μένα (βλ. συλλογική σύμβαση) έστειλα εξουσιοδότηση. Για το θέμα που συζητάμε, αν είναι να μας τα κάνει χειρότερα, καλύτερα άσ' το...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση