ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις
24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής
thepap:
Έλαβα σήμερα το ενημερωτικό φυλλάδιο για το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής και με έκπληξη είδα ότι για να το παρακολουθήσει κάποιος πρέπει να μείνει υποχρεωτικά στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο καταβάλοντας από 600 εως 1060 ευρώ.
Η ΕΛΕΓΕΙΑ θεωρεί άραγε ότι έχουμε όλοι χορηγούς για τα συνέδρια που παρακολουθούμε,(όπως η ίδια αναφέρει στο έντυπο) ή θεωρεί το παραπάνω ποσό ασήμαντο?
Εμένα ας πούμε που μου αρέσει η κατασκήνωση δεν μπορώ να στήσω μια σκηνή κοντά στο ξενοδοχείο, να πληρώσω εγγραφή και να επιμορφωθώ στο συνέδριο? Κι αν ακόμη έχω τα χρήματα αλλα δεν μου αρέσουν τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τι μπορώ να κάνω, να πληρώσω τα 800 ευρώ και να παω να μείνω αλλού?
Θεωρώ ότι το θέμα είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈλαβα σήμερα το ενημερωτικό φυλλάδιο για το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής και με έκπληξη είδα ότι για να το παρακολουθήσει κάποιος πρέπει να μείνει υποχρεωτικά στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο καταβάλοντας από 600 εως 1060 ευρώ.
Η ΕΛΕΓΕΙΑ θεωρεί άραγε ότι έχουμε όλοι χορηγούς για τα συνέδρια που παρακολουθούμε,(όπως η ίδια αναφέρει στο έντυπο) ή θεωρεί το παραπάνω ποσό ασήμαντο?
Εμένα ας πούμε που μου αρέσει η κατασκήνωση δεν μπορώ να στήσω μια σκηνή κοντά στο ξενοδοχείο, να πληρώσω εγγραφή και να επιμορφωθώ στο συνέδριο? Κι αν ακόμη έχω τα χρήματα αλλα δεν μου αρέσουν τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τι μπορώ να κάνω, να πληρώσω τα 800 ευρώ και να παω να μείνω αλλού?
Θεωρώ ότι το θέμα είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ
--- Τέλος παράθεσης ---
σοβαρα μιλας;;;
φανταζομαι αν γινει κατι τετοιο δε θα γινονται εγγραφες οσων δε θα παρουσιαστουν στο συνεδριο...
γιατι φετος στην Κω ημασταν 200 ατομα(ισως να λεω και πολλα) αλλα ακουστηκε πως εγιναν 2000 εγγραφες!
Δε πειραζει.Αν επιθυμουν ετσι, θα πηγαινουμε στα αλλα συνεδρια που δε θα μας υποχρεωνουν να μεινουμε οπου θελουν εκεινοι.
Αν γινει κατι τετοιο παντως, θα ειναι μια ακομη ελληνικη παγκοσμια πρωτοτυπια!
medicus:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈλαβα σήμερα το ενημερωτικό φυλλάδιο για το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής...
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορούμε να ενημερωθούμε;
thepap:
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Γράφει μέσα ότι υπάρχει μέριμνα για τους κατοίκους της περιοχής που θέλουν να παραστούν ότι θα υπάρχει ξεχωριστό πακέτο.
Το πρόβλημα τους από ότι καταλαβαίνω είναι η παρακολούθηση των συνέδρων, δήθεν. Και αυτό γιατί όποιος μένει στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να το σκάει εκτός συνεδρίου;
Νομίζω ότι πρέπει να πάρουν μαθήματα από το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο όπου με τις barcode καρτες αρχικά και τα RFID αργότερα έχουν πλήρη εικόνα ποιος παρακολουθεί και τι.
Αλλά αυτο θέλουν;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση