Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Ψηφοφορία για την ελεύθερη συνταγογράφηση επί ΕΟΠΥΥ
Denominator:
Ένα πολύ κρίσιμο θέμα είναι το πρωταρχικό ζητούμενο, η ελεύθερη συνταγογράφηση.
Σκοπός της ψηφοφορίας αυτής είναι να αναδείξει ποιο ρόλο παίζει στις αποφάσεις μας να συμβληθούμε ή όχι με τον ΕΟΠΥΥ.
Σας καλώ να συμμετέχετε - η διάρκειά της είναι 5 ημέρες.
Denominator:
Έμειναν ακόμη τρεις ημέρες για την ψηφοφορία - όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει.
κατμαρκ:
Η απάντηση που εκφράζει εμένα, συνάδελφε, ειναι "Θα κάνω αίτηση για ΕΟΠΥΥ αν δωθεί η ελεύθερη συνταγογράφηση σε όλους".
Για να είμαστε σωστοί απέναντι στους συναδέλφους και απέναντι στον εαυτό μας.
Αν δε δωθεί σε όλους, ο συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ θα είναι αντιγραφέας συνταγών και παραπεμπτικών. Αυτή δεν ειναι η ιατρική που θέλω εγω να ασκώ και δεν ειναι η εικόνα που θέλω να έχουν οι ασθενείς που προσέρχονται να έχουν για μένα.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ απάντηση που εκφράζει εμένα, συνάδελφε, ειναι "Θα κάνω αίτηση για ΕΟΠΥΥ αν δωθεί η ελεύθερη συνταγογράφηση σε όλους".
Για να είμαστε σωστοί απέναντι στους συναδέλφους και απέναντι στον εαυτό μας.
Αν δε δωθεί σε όλους, ο συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ θα είναι αντιγραφέας συνταγών και παραπεμπτικών. Αυτή δεν ειναι η ιατρική που θέλω εγω να ασκώ και δεν ειναι η εικόνα που θέλω να έχουν οι ασθενείς που προσέρχονται να έχουν για μένα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είμαι μαζί σας, συνάδελφε. Νομίζω ότι όλοι μας θέλουμε ένα εθνικό φορέα ασφάλισης που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων και των ιατρών.
Η πρότασή σας έχει προστεθεί.
Ορθοπαιδικός:
Μένει τώρα να δούμε αν όσοι είπαν 'ότι θα φύγουν απο τον ΕΟΠΥΥΥΥΥ (αφού δόθηκε η ελεύθερας) αν θα το κανουν. Δεν με ενδιαφέρει άμεσα αλλά θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη να δούμε να μειόνονται οι συμβεβλημένοι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση