Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Να ζει κανείς ή να μη ζει.... στην Ελλάδα
(1/1)
Δ. Κουναλάκης:
Πριν πολλά χρόνια βρέθηκα σε ένα δίλημμα στην Ελλάδα.... Έπρεπε να διαλέξω τι δουλειά θα κάνω ....
Δύο πράγματα μου άρεσαν και ταυτόχρονα δύο σχολές ήταν η επιλογή μου. Τελείως αντίθετες και τελείως αντιφατικές για κάποιον που δεν μπορεί να τις καταλάβει αλλά εξίσου συναρπαστικές για μένα. Μια σημαντική παράμετρος οδήγησε στην επιλογή μου: Η απόφαση ότι θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα.
Τελειώνει το 2011 και σκέφτομαι ότι και για τις δύο σήμερα δεν θα είχα επιλογή στην Ελλάδα.
Γιατί τα θυμήθηκα; Γιατί διάβαζα το παρακάτω:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δείτε την σελίδα "About us" για να καταλάβετε.
Και αναρωτιέμαι τι μας λείπει στην Ελλάδα. Δεν είναι κάτι που θα αγοραστεί ή θα πουληθεί κατά βάση στην Ελλάδα, ούτε και στη Βρετανία.
Γιατί η Βρετανία, που κάποτε πάτωσε με τον "Αρχιμήδη", δοκιμάζει ξανά; Που είναι οι εκπαιδευτικοί μας των 5-6 ωρών εργασίας με τις απεργίες διαρκείας πριν 3-4 χρόνια...
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν Ελληνικά μυαλά, και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταίει η γραφειοκρατία. Ένας σύντεκνος μου πέρσι κέρδισε ένα παγκόσμιο βραβείο σε κατασκευή μοντελισμού και δεν είναι εκπαιδευτικός. Αλήθεια, τα Πανεπιστήμια τι παράγουν σήμερα....;
Ίσως και λίγη απογοήτευση να μην βλάπτει.... στην Ελλάδα του σήμερα.
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αλήθεια, τα Πανεπιστήμια τι παράγουν σήμερα....;
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμμμ....ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. Τhose can't do teach σύμφωνα με Αγγλοσαξωνικό ρητό.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση