ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Συντονιστές εκπαίδευσης στην Ειδικότητα
Πατρωνάκης Μάνος:
Οι συντονιστές εκπαίδευσης στην ειδικότητα ανακοινώνονται σε ΦΕΚ καθ' ότι ξέρω. Τώρα τελευταία διάβασα και το τίτλο ''Επίκουρος συντονιστής''
Εχει αλλάξει κάτι; Οχι τίποτ' άλλο, για τη σοβαρότητα μας.
(Το ερώτημα απευθύνεται στο κ. Μιχάλη ή σε μέλη με την ιστορία του Κολοκοτρώνη στο χώρο)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Με την ευκαιρία του θέματος που ξεκίνησε ο Μάνος, να αναφέρω κι εγώ σχετικό ερώτημα που έθεσα με προσωπικό μήνυμα στον κ. Μιχάλη.
Σε περίπτωση νοσοκομείου με νεοσυσταθείσες θέσεις ειδίκευσης γενικής ιατρικής, ποια είναι η νόμιμη διαδικασία για την υπόδειξη και την ανάδειξη συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή για τους ειδικευόμενους; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις;
Γιατί στο νοσοκομείο μας, που εμπίπτει στην παραπάνω περίπτωση, σε κάποιους διευθυντές έχουν αρχίσει να τους τρέχουν τα σάλια...
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Οι συντονιστές εκπαίδευσης στην ειδικότητα ανακοινώνονται σε ΦΕΚ καθ' ότι ξέρω. Τώρα τελευταία διάβασα και το τίτλο ''Επίκουρος συντονιστής''
Εχει αλλάξει κάτι; Οχι τίποτ' άλλο, για τη σοβαρότητα μας.
(Το ερώτημα απευθύνεται στο κ. Μιχάλη ή σε μέλη με την ιστορία του Κολοκοτρώνη στο χώρο)
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν γνωρίζω να προβλέπεται επίσημα τέτοια θέση.
Αν και απέχω πολύ σε ιστορία από τον Κολοκοτρώνη, ο τίτλος είναι ταυτόσημος με την ιστορική φράση:
"Κουβάλα τον προτζέκτορα, αν θέλεις μια θέση λέκτορα" (όπως είχε γραφεί στο παλαιό φόρουμ της Ένωσης από ιστορικό στέλεχος του χώρου)
Μπορείς να το πεις και έτσι:
"Τα πέλαγα(=ιατρική γνώση) μου είναι άγνωστα, αν θέλεις διευθυντιλίκι, κάνε τον καπετάνιο(-επίκουρος) στο καϊκι(-ειδικευόμενοι)"
Δεν ξέρω που πέτυχες τον τίτλο αυτό και κάθε υπαρκτή ομοιότης με πρόσωπα ή πραγματικές καταστάσεις είναι σύμπτωση. Μην παρεξηγηθώ και με κανένα στο τέλος...
D-Michalis:
Τον Συντονιστή Περιφερείας ("Γενικός Συντονιστής στην Αττική -Θεσ/νίκη και απλά "Συντονιστής" στις άλλες) τον ορίζει το ΚΕΣΥ με τις διαδικασίες που προβλέφτηκαν στην 8η απόφαση της 185ης Πλομ. ΚΕΣΥ/2003. Οι πρώτοι ορίστηκαν το ίδιο έτος με την 23η απόφαση της 188ης απόφ. Ολομέλειας ΚΕΣΥ.
Σε κάθε νοσοκομείο ορίζεται Αναπληρωτής. Τον αναπληρωτή τον ορίζει ο Συντονιστής Περιφερείας και υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Όλοι προβλέπεται με μεγάλη σαφίνεια πώς ορίζονται.
(το αν θα είναι Δ/ντης ή επιμελητής Α' είναι ασαφές επίτηδες για να μπορεί να μπεί και επιμελητής, όπως έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις).
Προβλέπεται ακόμη και ο "Βοηθός Συντονιστή" που ορίζεται από τους επιμελητές του ΕΣΥ και τους ορίζει ο Συντονιστής για να επικουρούν το συντονιστικό έργο για ορισμένες ημέρες ή δράσεις.
Τις αποφάσεις ΚΕΣΥ τις διαβίβασα πρόσφατα σε συμμετέχοντα στο φόρουμ συνάδελφο τον οποίο παρακαλώ αν μπορεί να τις ανεβάσει.
Υ.Γ.: Πάντως δεν θα προτιμούσα να παραλληλίζομαι με τον Κολοκοτρώνη γιατί 1ον: Έχω ορισμένες επιφυλάξεις για τα κίνητρα πολλών επιφανών στην ιστορία αυτής της χώρας και 2ον: Δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με τον εγκλεισμό μου σε καμία ¨Ακροναυπλιά" (όπως έγινε με τον Κολοκοτρώνη) ως "αναγνώριση" όσων προσέφερα.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ευχαριστούμε τον καπετάν Μιχάλη για την, μια ακόμη φορά, άμεση απάντηση και βοήθειά του.
Βλέπετε "ο παλιός είναι αλλιώς".
Επισυνάπτω τα έγγραφα που μου απέστειλε
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση