Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

ΜΗΣΥΦΑ στα super market

<< < (7/69) > >>

farmakopoios:
Δεν βαρεθηκαν πια;για της 2ης βρεφικης ηλικιας μιλουν!  almiron Νο2  17,67 λιγο προσοχη πια! ελεος! το 2ης βρεφικης ηλικιας και εγω τετοια τιμη οπως το σμ το εχω. αν ενδιαφερονται τοσο για την τσεπη μας γιατι δεν ρίχνουν το ΦΠΑ; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

gas_fmy:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν βαρεθηκαν πια;για της 2ης βρεφικης ηλικιας μιλουν!  almiron Νο2  17,67 λιγο προσοχη πια! ελεος! το 2ης βρεφικης ηλικιας και εγω τετοια τιμη οπως το σμ το εχω. αν ενδιαφερονται τοσο για την τσεπη μας γιατι δεν ρίχνουν το ΦΠΑ; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Τέτοια στοιχεία δίνουν στους τροικανούς και μετά απορούμε γιατί ζητάνε συνεχώς νέα μέτρα.
Αν δεν καταλάβουμε όλοι ότι η  ουσία της κακοδαιμονίας μας είναι η έλλειψη ειλικρίνιας,δεν υπάρχει περίπτωση να μπεί το νερό στο αυλάκι.

farmakopoios:
Και για να δωσουμε και λιγη συνεχεια στο θεμα στα hypermarket makro το frisolac No1 900gr τιμη 21 ενω το ιδιο γαλα στο φαρμακειο 22! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 20%; Και πιο σ/μ μπορει να ανταγωνιστει τα makro που αγοραζουν απιστευτες ποσοτητες; και παλι οι τιμες ειναι ιδιες! αλλα βγαζουν καθε φορα εναν τυχαιο ακροατη να πει ο,τι θελει αφου κανεις δεν μπορει να το διασταυρωσει! ε τοτε ας πω και εγω: το προηγουμενο σαββατο πηγα στο carrefour και το κασερι που αγορασα ηταν μουχλιασμενο!!! ε και; μηπως υπαρχει κανενας που να μπορει να το διασταυρωσει; σαν τις περιφημες καμπανες του Λοβερδου: πηγα στο φαρμακειο και το βρηκα κλειστο.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το ξεκαθάρισμα θα γίνει μέσω εξαγορών-συγχωνεύσεων των «παικτών» που έχουν παραμείνει στην αγορά

Της Δημητρας Μανιφαβα
Hμερομηνία δημοσίευσης: 11-11-12
.......................................................

Τα μόνα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά -ίσως όχι για πολύ ακόμη- είναι αυτό της διάθεσης φαρμάκων από τα σούπερ μάρκετ καθώς και της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας.

Για το μεν πρώτο και ειδικά σε ό,τι αφορά τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, το αίτημα έχει τεθεί από μεγάλες αλυσίδες (π.χ. τον όμιλο Μαρινόπουλου) και τυγχάνει αποδοχής από μερίδα της ηγεσίας τόσο του υπουργείου Ανάπτυξης όσο και του υπουργείου Υγείας. Για το δε δεύτερο, το έδαφος έχει προλειανθεί επίσης με το πολυνομοσχέδιο, καθώς αντικαταστάθηκε η διάταξη που προέβλεπε ότι στα εμπορικά καταστήματα καθιερώνεται πενθήμερη εβδομαδιαία εργασία, από νέα σύμφωνα με την οποία «με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας μπορούν να καθορίζονται ζητήματα που αφορούν τις ημέρες εβδομαδιαίας απασχόλησης εργαζομένων στα καταστήματα για συνολικό εβδομαδιαίο συμβατικό ωράριο 40 ωρών».

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχει… φαγωθεί να δει φάρμακα μη συνταγογραφούμενα ο τροϊκανός Ματίας Μορς. Δηλαδή εκείνα που αποφέρουν άμεσα κέρδος τόσο στις φαρμακευτικές εταιρείες όσο και στους λιανέμπορους που τα πουλάνε, σήμερα οι φαρμακοποιοί, αύριο οι μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου, διότι τα πληρώνουν όλα και μετρητοίς από την τσέπη τους οι ασθενείς.

Βέβαια, θα λέγαμε ότι οι τροικανοί κυρίως δουλεύουν για τις μεγάλες εταιρείες φαρμάκου που θέλουν να μπουν χωρίς ιδιαίτερους μεσολαβητές στην αγορά, αλλά και για τις μεγάλες αλυσίδες του εμπορίου που θα αποκτήσουν νέα λαμπρά πεδία επιχειρηματικής διείσδυσης, όπως είναι το φάρμακο.

Μπορεί και σε αυτή τη φάση ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος να αρνήθηκε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο σύντομα θα κληθεί είτε ο ίδιος, είτε κάποιος… διάδοχός του να επικυρώσει αυτή την απαίτηση και να την κάνει πράξη…

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση