Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Οι νέοι γιατροί και οι γιατροί της περιφέρειας στην νέα ιατρική πραγματικότητα..
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί να είμαστε αντίθετοι ;
Θεωρείται νορμάλ αυτός ο παραλογισμός του "εγγραφής-διαγραφής στον κατά τόπους Ιατρικό Σύλλογο" όταν αλλάζει κάποιος Νομό ;
Προσωπικά έχω σοβαρό πρόβλημα με την εγγραφή μου στον GMC γιατί όταν έκανα αγροτικό έμεινα (λάθος δικό μου αλλά δεν βρήκα και χρόνο να πάω να γραφτώ μιας και ήταν καλοκαίρι και άδεια δεν έπαιζε εκεί που ήμουν) χωρίς να είμαι εγγεγραμμένος σε Ιατρικό Σύλλογο ενώ ασκούσα την Ιατρική για 6 μήνες.
Άντε να εξηγήσεις σε Άγγλους ότι γραφόμαστε και ξεγραφόμαστε στον Ιατρικό Σύλλογο του Νομού που ασκούμε την Ιατρική....
Γιατί να μην εγγράφεται κανείς στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και να ισχύει για όλη την Ελλάδα ;
--- Τέλος παράθεσης ---
@kopritis Από την μια έχεις δίκιο, από την άλλη διαβλέπω ένα κίνδυνο να περάσει ο ΠΙΣ (και κατά συνέπεια η μοίρα όλων μας) αποκλειστικά στα χέρια των Αθηναίων Ιατρών για τους οποίους θα είναι πολύ πιο εύκολο να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του ΠΙΣ, να εκλέγουν, να εκλέγονται, να προλαβαίνουν να συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο κτλ
( Εκτός και αν γίνουν δραστικές αλλαγές στο καταστατικό έτσι ώστε να προβλέπεται η ηλεκτρονική ψήφος, και να γίνονται τα Διοικητικά Συμβούλια μέσω κάποιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας τύπου skype, ώστε να μην χρειάζεται να έρχεται κανείς στην Αθήνα μόνο και μόνο για αυτό ).
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί να είμαστε αντίθετοι ;
Θεωρείται νορμάλ αυτός ο παραλογισμός του "εγγραφής-διαγραφής στον κατά τόπους Ιατρικό Σύλλογο" όταν αλλάζει κάποιος Νομό ;
Προσωπικά έχω σοβαρό πρόβλημα με την εγγραφή μου στον GMC γιατί όταν έκανα αγροτικό έμεινα (λάθος δικό μου αλλά δεν βρήκα και χρόνο να πάω να γραφτώ μιας και ήταν καλοκαίρι και άδεια δεν έπαιζε εκεί που ήμουν) χωρίς να είμαι εγγεγραμμένος σε Ιατρικό Σύλλογο ενώ ασκούσα την Ιατρική για 6 μήνες.
Άντε να εξηγήσεις σε Άγγλους ότι γραφόμαστε και ξεγραφόμαστε στον Ιατρικό Σύλλογο του Νομού που ασκούμε την Ιατρική....
Γιατί να μην εγγράφεται κανείς στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και να ισχύει για όλη την Ελλάδα ;
--- Τέλος παράθεσης ---
@kopritis Από την μια έχεις δίκιο, από την άλλη διαβλέπω ένα κίνδυνο να περάσει ο ΠΙΣ (και κατά συνέπεια η μοίρα όλων μας) αποκλειστικά στα χέρια των Αθηναίων Ιατρών για τους οποίους θα είναι πολύ πιο εύκολο να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του ΠΙΣ, να εκλέγουν, να εκλέγονται, να προλαβαίνουν να συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο κτλ
( Εκτός και αν γίνουν δραστικές αλλαγές στο καταστατικό έτσι ώστε να προβλέπεται η ηλεκτρονική ψήφος, και να γίνονται τα Διοικητικά Συμβούλια μέσω κάποιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας τύπου skype, ώστε να μην χρειάζεται να έρχεται κανείς στην Αθήνα μόνο και μόνο για αυτό ).
--- Τέλος παράθεσης ---
Μη ξεχνούμε και τη δυνατότητα να υπάρξουν κάλπες ανά νομό, αλλά και επιστολική ψήφος.
Αν θέλει κανείς, όλα γίνονται.
timex:
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν ιατρικοί σύλλογοι σε κάθε νομό και αυτό γιατί έτσι διευκολύνονται οι ιατροί της κάθε περιοχής.
Αυτή τη στιγμή αν χρειαστείς ένα έγγραφο το παίρνεις γρήγορα.
Πιστεύω ότι αυτό δε θα γίνεται αν όλα είναι στην Αθήνα γιατί πολύ απλά θα υπάρχει φόρτος εργασίας.
Και στην τελική, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!!
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν ιατρικοί σύλλογοι σε κάθε νομό και αυτό γιατί έτσι διευκολύνονται οι ιατροί της κάθε περιοχής.
Αυτή τη στιγμή αν χρειαστείς ένα έγγραφο το παίρνεις γρήγορα.
Πιστεύω ότι αυτό δε θα γίνεται αν όλα είναι στην Αθήνα γιατί πολύ απλά θα υπάρχει φόρτος εργασίας.
Και στην τελική, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι όλη η γραφειοκρατία μπορεί να διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά.
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος
Νομίζω ότι όλη η γραφειοκρατία μπορεί να διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν ηλεκτρονικά αλλά δε το βλέπω!
Συνήθως αντί να λυθούν τα προβλήματα γίνονται μεγαλύτερα.
Εγώ που δε ζω Αθήνα, πολλές φορές αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα όταν θέλω πληροφορίες σχετικά με διάφορα ζητήματα.
Για παράδειγμα, έχω κάνει αίτηση στο υπουργείο ή στην ΥΠΕ για συγκεκριμένο θέμα.
Κατέβηκα μια φορά Αθήνα για να βρω την αρμόδια υπάλληλο και να μου πει τι πρέπει να κάνω. Το έκανα και αναμένω απάντηση. Φυσικά στα τηλέφωνα δεν απαντάει κάνεις!!! Τώρα θα πρέπει να πληρώσω άλλα 150 ευρώ έξοδα για να κατέβω Αθήνα άλλες 2 μέρες έτσι ώστε να μπορέσω να βγάλω άκρη τι έγινε.
Μη ξεχνάμε ότι δε ζούμε σε μια χώρα όπως η Αγγλία όπου μπορείς να πάρεις απάντηση στο αίτημα σου σε ελάχιστες μέρες.Επίσης εκεί μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να σου απαντήσουν ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση