Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διορισμός της Αγαθής Βρεττού

<< < (5/7) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι όλοι ταλαιπωρούμαστε από αυτό το τρισάθλιο κράτος και εξαρτιόμαστε από τα καπρίτσια του κάθε άσχετου πολιτικού. Ωστόσο από το λίγο που γνωρίζω την κα Βρεττού νομίζω ότι την "τιμάει" τη φανέλα και δουλεύει. Όσο κι αν τέτοια προνόμια πρώην βουλευτών είναι κατάπτυστα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει ο χλευασμός. 

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν γράφτηκες σήμερα για να υπερασπιστείς τη "συνάδελφο" τότε φαντάζομαι μπορείς να μας απαντήσεις σε δύο ερωτήματα. 1. Έγραφε ειδικότητα ενώ ήταν ευρωβουλευτής; 2. Μπορεί να μας αναφέρει ονόματα καθηγητών της στα πρώτα....πέντε έτη της σχολής της;
Αυτά....τα ολίγα.

EzeΤΡΟΛ:
Στο κράτος δικαίου "Η Ελλάς", κερδίζει όποιος έχει πιο πολλά αντικεμενικά προσόντα και οι υπόλοιποι θαυμάζουν την πορεία του.

Τί πά' να πει (κατά @ stahis) " ήταν ταλέντο στην Καρδιολογία; "

Υπάρχουν και άλλα πολλά, αληθινά ταλέντα τα οποία δυστυχώς στο Ελλαδιστάν των Υπεράρειων Ελλήνων, πήγαν κι εξακολουθούν να πηγαίνουν χαμένα. Κι εγώ ήμουν παλτό (κατά γενική παραδοχή), αλλά είχα πολλές ευκαιρίες (αναμονές, μόρια, προκηρύξεις, αιτήσεις, κρίσεις, έλλειψη προϋπηρεσίας στο ξεκίνημα, σκατά-φατά κ.λπ). Μια πολλά υποσχόμενη μοίρα, από την οποία ξεγλιστρά με χαρακτηριστική άνεση όποια ενδιαφερόμενη έχει τα απαιτούμενα αξιοκρατικά προσόντα.

Ευχές στην πολιτική ηγεσία που τα φέρνουν όλα στα μέτρα τους για να βολεύουν τα "δικά τους παιδιά", ενώ τα παιδιά των άλλων πρέπει να συναντούν μπροστά τους αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες.

DrG:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Όνειδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Επειδή ο Αργύρης είναι ειδικός στο να ξετρυπώνει παλιότερες δημοσιεύσεις στο φόρουμ, αν μπορεί ας βρει (έψαξα αλλά δεν τα καταφέρνω το ίδιο καλά) και να παραθέσει κάτι που είχε γραφτεί παλαιότερα για πλήθος συναδέλφων εν ενεργεία αλλά και πρώην βουλευτών που έχουν τακτοποιηθεί σε προσωποπαγείς θέσεις στο ΕΣΥ (διευθυντικές μάλιστα).
Μπορεί να μας ενοχλεί/εξοργίζει αφάνταστα η περίπτωση της συναδέλφου παραπάνω αλλά δεν είναι η μόνη.

Δ. Κουναλάκης:
Όλα αυτά τα σχόλια για επώνυμο πρόσωπο από συναδέλφους που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης επώνυμα μου προκαλούν εμετό.

Είμαι κατά των προνομίων των βουλευτών και δεν συμφωνώ με αυτό τον διορισμό ΑΛΛΑ:
α) Οι κανόνες του φορουμ λένε ότι ανωνύμως για επώνυμο τέτοιοι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται.
β) Έχετε κάθε δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης γνώμης για επώνυμο πρόσωπο όταν το κάνετε επωνύμως.
γ) Δεν με ενδιαφέρει εάν έχετε δίκιο ή άδικο, η ανωνυμία ακυρώνει το όποιο δίκιο.
ΤΕΛΟΣ

Έχετε 48 ώρες από τώρα είτε να τροποποιήσετε τα μηνύματα σας (οι ανώνυμοι) ή να λέτε ότι λέτε επώνυμα.
Μετά θα διαγραφούν.
ΤΕΛΕΙΑ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση