Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Διορισμός της Αγαθής Βρεττού

<< < (6/7) > >>

dralex:
Ούτε εγώ συμφωνώ με τη δημόσια στηλίτευση ενός συναδέλφου και δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω ούτε αυτήν ούτε τους σχολιαστές της.
Η επώνυμη καταγγελία μέσω του φόρουμ όμως θα ήταν δυνατή μόνο εάν υπήρχε η σιγουριά της αξιοκρατίας και της δημοκρατίας στον κάθε υπογράφοντα. Όμως κατά πάσα πιθανότητα ο επώνυμος κινδυνεύει να βρεθεί από τον "έβρο" ως τη φυλακή για κατοχή μολώτωφ..
Δεύτερον να θίξω και ένα ακόμη θέμα: εαν υπήρχε ΝΟΜΟΣ έστω και άδικος κατά πολλούς αλλά ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που θα σας εξασφάλιζε επαγγελματικά, δεν θα τον χρησιμοποιούσατε? Και με τις εισηγήσεις και τις κρίσεις υπάρχουν πολλά αμφισβητούμενα σημεία στο νόμο, όμως τα χρησιμοποιούμε όλα και πολύ καλά κάνουμε.

EzeΤΡΟΛ:
Εγώ ήδη ανασκεύασα.

DrG:
Ανακαλώ όλα τα μυνήματα μου που υπάρχουν σε αυτό το thread.

Συνόψισα στο μητρικό την θέση μου διότι δεν αντιλήφθηκα ότι διαχωρίστηκε με τρόπο που ελπίζω δεν προκαλεί ναυτία.

beenthere:
πρωτον θα συμφωνησω με το διακοσμητη οτι μιλαμε για το εσυ και οχι για ιδωτικη επιχειρηση!
ευτυχως μεχρι τωρα ακομα το εσυ ειναι δημοσιο και δεν εχει γινει μαγαζακι κανενος για να το διαχειρειζεται!
οσο αφορα για την τρομοκρατια και και την διαγραφη των γεγονοτων παραπεμπει σε αλλη αποχη που οι νεοτεροι κοντευμαμε να ξεχασουμε αλλα καθημερινα μας το θυμιζουν τα γεγονοτα γυρω μας!

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση