Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ

<< < (3/3)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλό θα ήταν να αναφέρουμε ότι η κατάρρευση ήταν στην ουσία κατεδάφιση. Και βέβαια ήταν προϋπόθεση για να αρχίσουμε να χωνεύουμε όλοι μας την άποψη ότι "τι να κάνουμε, εδώ που φτάσαμε, ας είναι και στο ΙΚΑ"....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Το PSI δούλεψε καλά στον τομέα αυτό... Δεν έγινε τυχαία και δεν είχε σκοπό να μειώσει το χρεός (που δεν το μείωσε παρά ελάχιστα-προσωρινά). Προηγήθηκαν βέβαια τα δομημένα ομόλογα. Και ποιος ξέρει πόσα δεν μάθαμε.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σήμερα Κυριακή (!) αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμών για αναδρομικές εισφορές που ζητάει το ΤΣΑΥ.

Τα ποσά είναι μεγάλα, κυμαίνονται από ασφαλισμένο σε ασφαλισμένo και φτάνουν έως και τα 2.500€!!

Ως ημερομηνία πληρωμής ορίζεται η 31/3/2016, αλλά είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και πολλές ζυμώσεις μεταξύ ΠΦΣ και του ασφαλιστικού μας ταμείου.

Το ειδοποιητήριο πληρωμής μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του ΤΣΑΥ, μέσα στον «ηλεκτρονικό φάκελο ασφαλισμένου».

Ιορδάνης Καπάνταης:
Δυστυχώς και εγώ το αντεληφθην πριν από λίγο και αφορά το ποσό των 582 ευρώ για το χρονικο διαστημα απο 1/07/2011 εως 30/06/2015 >:(

Εδώ η ανακοινωση του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το βάζω εδώ γιατί δε βρήκα κάτι σχετικότερο.
Έχετε παρατηρήσει αν έχει επεκταθεί η διάρκεια ασφάλισης σας μέχρι το 2020; Δεν έπρεπε να έχει γίνει;
Πριν λίγες μέρες που χρειάστηκε να γράψω κάτι στο παιδί μου (και μετά έλεγξα και το δικό μου ΑΜΚΑ) δείχνει ισχύ ασφαλιστικής ικανότητας έως 28/2/19.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση