Γενικά > Νομικά θέματα
ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
kapetanSakis:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ(20/1/2010) ΕΙΧΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΝΟΜΟΣ 2920/27-6-2001.ΑΡΘΡΟ 15) ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ.Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 24/4/2010(ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ Η` ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ).
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Η`ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Πατρωνάκης Μάνος:
Διετία. Δείτε και τη προκήρυξη.
kapetanSakis:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 20-1-2010 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ Η` ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ-ΔΙΑΤΗΡΩ ΙΔ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ).ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΤΑΝ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 24-4-2010.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΟΒΑΛΩ?10-2-2012 Η` 24-4-2012?
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 20-1-2010 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ Η` ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ-ΔΙΑΤΗΡΩ ΙΔ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ).ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΤΑΝ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 24-4-2010.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΟΒΑΛΩ?10-2-2012 Η` 24-4-2012?
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αρνήθηκες θέση τα τελευταία δύο χρόνια. Εσύ ποια ημερομηνία την αρνήθηκες; Μέτρα δύο χρόνια μετά.
Την πιο σίγουρη απάντηση πάντως θα σου την δώσουν αυτοί που θα αποφασίσουν να σε απορρίψουν ή όχι εάν βάλεις τα χαρτιά σου.
kapetanSakis:
Κατ`αρχην συγνωμη για τα κεφαλαια,δεν το ηξερα.Οσο για να μου απαντησουν απο το υπουργειο ξερετε ποσο δυσκολο ειναι-δεν τους βρισκεις ποτε.Απο οτι καταλαβαινω τα χαρτια πρεπει να τα υποβαλω 24-4-12.
Ευχαριστω
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση