Γενικά > Νομικά θέματα

ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

<< < (2/3) > >>

D-Michalis:
H 10/2 ήταν καταληκτική ημερομηνία. Τις 11/2 ΝΟΜΙΚΑ είχες αρνηθεί το διορισμό. Η υπάρχει, ή όχι η αίτηση που υπέβαλες τον 4ο δεν έχει καμία νομική ισχύ. Είναι εκ του περιττού.
Εγώ προσωπικά, αν εξέταζα το φάκελό σου θα αρκούμουν να δώ υπεύθυνη δήλωση όπου θα λές "αρνήθηκα θέση της οποίας η καταληκτική ημερομηνία διορισμού ήταν 10/2 " και τίποτε παραπάνω για παραιτήσεις. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, αλλά μόνο καταληκτικές ημερομηνίες.

Αν έβλεπα λοιπόν έναν τέτοιο φάκελο, την υποψηφιότητά σου μετά τις 10 / 2 /2012 θα την δεχόμουν και θα την έκρινα ως έγκυρη.

Καλή επιτυχία

kapetanSakis:
Καλησπερα και συγνωμη που ενοχλω και παλι.Μου ανεφεραν οτι υπαρχει καινουργιος νομος 4025/11-2011 ο οποιος αναφερει οτι σε περιπτωση παραιτησης η` αρνησης διορισμου πρεπει να παρελθει πενταετια.Γνωριζετε αν ισχυει και για την δικια μου περιπτωση?(γιατι κανενας απο το υπουργειο δεν μου απαντα) 

ΑΡΗΣ:
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο 29 του συγκεκριμένου νόμου και να δείτε αν ταιριάζει στη δική σας περίπτωση. Ο νόμος πάντως δεν έχει αναδρομική ισχύ και ισχύει από την ημερομηνία έκδοσής του οπότε και αναφέρεται σε αυτούς που αρνηθούν διορισμό ή παραιτηθούν από θέση που κατέχουν στο ΕΣΥ σε διάστημα μικρότερο της διετίας μετά την ημερομηνία έκδοσής του. Αυτοί λοιπόν δεν έχουν δικαίωμα για πέντε χρόνια να καταθέσουν αίτηση για υποψηφιότητα κατάληψης θέσης ιατρού στο ΕΣΥ.

kapetanSakis:
Καλησπερα κ παλι.Σημερα κατααφερα να επικοινωνησω με το υπουργειο και μου ειπανε οτι ισχυει η πενταετια και οχι η διετια.Θα μπορουσατε να μου πειτε τι μπορω ναα επικαλεστω,η` τι μπορω να κανω?Να χρησιμοποιησω καποιον δικηγορο,να ψαξω κατι τι να κανω τελωσπαντων?

kapetanSakis:
Καλησπερα κ παλι.Σημερα κατααφερα να επικοινωνησω με το υπουργειο και μου ειπανε οτι ισχυει η πενταετια και οχι η διετια(νομος 4025/11-20011).Θα μπορουσατε να μου πειτε τι μπορω να επικαλεστω,η` τι μπορω να κανω?Να χρησιμοποιησω καποιον δικηγορο,να ψαξω κατι, τι να κανω τελωσπαντων?Σας παρακαλω δωστε μου μια απαντηση γιατι ειμαι σε αδιεξοδο.Σας ευχαριστω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση