Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Συνταγογράφηση απο φαρμακοποιούς!!!
ZArk:
Γνωρίζετε οτι το υπερσύγχρονο πρόγραμμα e-syntagografisi επιτρέπει στον Φαρμακοποιό να ΕΚΔΙΔΕΙ και συνταγές με το ονομά σας?????
Κι όμως κατόπιν πληροφόρησης απο άλλο συνάδελφο, ρώτησα φαρμακοποιό απο άλλη περιοχή αν μπορούσε να εκδόσει συνταγή με τα στοιχεία μου. Αφου δήλωσε άγνοια, μπήκε στο πρόγραμμα του φαρμακείου του και κάναμε μια δοκιμή. Πάτησε το ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ και αφού καταχώρησε το ΑΜΚΑ μου και τον Α.Μ.ΕΤΑΑ ( που ο κάθε φαρμακοποιός μπορεί να έχει απο προηγούμενες συνταγές χωρίς να μας ρωτήσει) έθεσε διάγνωση, ποσοστό συμμετοχής 0% σε όλα και αριθμό σκευασμάτων πάτησε το ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ και ως εκ θαύματος έκδοσε και τύπωσε την συνταγή με τα στοιχεία μου. Απο αυτό το σημείο και μετά, αν ήμουν ιδιώτης αρκούσε μια σφραγιδούλα ακόμα και αυτές οι απλές που σχηματίζονται γράμμα γράμμα και έτοιμο το πλυντήριο.
Τώρα πόσοι απο εμάς είναι σε θέση να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες?
Εγώ θα κάνω μια αίτηση για θέση στο τοπικό ζωολογικό κήπο απο τώρα.
Καλό βόλι.
ΖΑρκ
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε οτι το υπερσύγχρονο πρόγραμμα e-syntagografisi επιτρέπει στον Φαρμακοποιό να ΕΚΔΙΔΕΙ και συνταγές με το ονομά σας?????
Κι όμως κατόπιν πληροφόρησης απο άλλο συνάδελφο, ρώτησα φαρμακοποιό απο άλλη περιοχή αν μπορούσε να εκδόσει συνταγή με τα στοιχεία μου. Αφου δήλωσε άγνοια, μπήκε στο πρόγραμμα του φαρμακείου του και κάναμε μια δοκιμή. Πάτησε το ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ και αφού καταχώρησε το ΑΜΚΑ μου και τον Α.Μ.ΕΤΑΑ ( που ο κάθε φαρμακοποιός μπορεί να έχει απο προηγούμενες συνταγές χωρίς να μας ρωτήσει) έθεσε διάγνωση, ποσοστό συμμετοχής 0% σε όλα και αριθμό σκευασμάτων πάτησε το ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ και ως εκ θαύματος έκδοσε και τύπωσε την συνταγή με τα στοιχεία μου. Απο αυτό το σημείο και μετά, αν ήμουν ιδιώτης αρκούσε μια σφραγιδούλα ακόμα και αυτές οι απλές που σχηματίζονται γράμμα γράμμα και έτοιμο το πλυντήριο.
Τώρα πόσοι απο εμάς είναι σε θέση να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες?
Εγώ θα κάνω μια αίτηση για θέση στο τοπικό ζωολογικό κήπο απο τώρα.
Καλό βόλι.
ΖΑρκ
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά! Γι' αυτό και υπήρξε αντίδραση των συλλόγων: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Απαράδεκτο...
Υ.Γ. Δέστε ανάλογο περιστατικό στο δημοσίευμα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Για να καταλάβω:
Ο φαρμακοποιός μπαίνει στο e-syntagografisi κι από εκεί μπορεί να εκδώσει συνταγή στο όνομα κάποιου γιατρού; (χωρίς να γνωρίζει τους κωδικούς με τους οποίους μπαίνει ο γιατρός; )
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια να καταλάβω:
Ο φαρμακοποιός μπαίνει στο e-syntagografisi κι από εκεί μπορεί να εκδώσει συνταγή στο όνομα κάποιου γιατρού; (χωρίς να γνωρίζει τους κωδικούς με τους οποίους μπαίνει ο γιατρός; )
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς!!!
Είναι κοινό μυστικό.
Απορώ πώς δεν το γνωρίζουν όλοι.
Δε σας έχει τύχει να έχει το θράσος να σας προτείνει φαρμακοποιός να σας φέρει έτοιμη συνταγή προς υπογραφή-σφράγιση εις αντικατάσταση κάποιας που εκδόσατε που όμως έχρηζε διόρθωσης;;;
ZArk:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια να καταλάβω:
--- Τέλος παράθεσης ---
Περίπου έτσι Διαμαντή,
στο περιβάλλον e-syntagografisi του φαρμακείου υπάρχει επιλογή Καταχώρηση συνταγής για να καταχωρεί ο φαρμακοποιός τις χειρόγραφες συνταγές. Οπου φυσικά το μόνο που ζητά ειναι ΑΜΚΑ και Α.Μ.ΕΤΑΑ ιατρού. Υποτίθεται οτι αντιγράφει μια ήδη εκδομένη νόμιμα χειρόγραφη, αλλά άντε να αποδείξεις οτι δεν την είχες εκδόσει. Το σύστημα ζητάει στην αρχή το Username και το Password του Φαρμακοποιού φυσικά.
Απο πουθενά δεν προκύπτει οτι η συνταγή αυτή "απλά καταχωρήθηκε" ηλεκτρονικά στο φαρμακείο και δεν "εκδόθηκε" στο φαρμακείο απο μη Ιατρό!!!!
Ζαρκ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση