Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Συνταγογράφηση απο φαρμακοποιούς!!!
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε περιπτωση που καποιος γιατρος δεν εχει κανει κωδικο στο e-syntagografisi τι γινεται;
Στο ΚΥ που ειμαι τωρα δεν εχει κανεις κωδικο ( δεν ειμαστε και πολλοι, 3 ατομα και σε λιγο θα ειμαστε 2) και συνταγογραφουμε στα συνταγολογια του ΙΚΑ.
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;
Μπορει ο φαρμακοποιος χωρις την υπογραφη μου να εκδοσει συνταγες με τοπ αμκα μου;;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά.
ZArk:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε περιπτωση που καποιος γιατρος δεν εχει κανει κωδικο στο e-syntagografisi τι γινεται;
Στο ΚΥ που ειμαι τωρα δεν εχει κανεις κωδικο ( δεν ειμαστε και πολλοι, 3 ατομα και σε λιγο θα ειμαστε 2) και συνταγογραφουμε στα συνταγολογια του ΙΚΑ.
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;
Μπορει ο φαρμακοποιος χωρις την υπογραφη μου να εκδοσει συνταγες με τοπ αμκα μου;;;;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αντιθέτως με το συνάδελφο, εγώ πιστεύω οτι ΟΧΙ
Γιατί μόλις καταχωρήσει ΑΜΚΑ και ΜΕΤΑΑ δεν θα σε αναγνωρίζει το σύστημα ως πιστοποιημένο ιατρό, άρα δεν θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική έκδοση συνταγής.
Πάντως είναι εξαιρετικά περίεργο που δεν έχετε κωδικό για την πλατφόρμα του e-syntagografisi μιας και κάποιος απο το ΚΥ ή το νοσοκομείο αναφοράς σας ήταν υπεύθυνος να επιβεβαιώσει οτι όλοι είχατε αποκτήσει κωδικό πρόσβασης...
Σε εμάς πάντως μας ρώτησαν ΔΥΟ φορές αν πράγματι κάναμε εγγραφη.
Ζαρκ
Δ. Κουναλάκης:
εγώ πάλι πιστεύω ναι.
Η συγκεκριμένη λειτουργία έγινε για να μπορούν οι φαρμακοποιοί να περνάνε χειρόγραφες συνταγές στο σύστημα ώστε να τις εκκαθαρίζουν ηλεκτρονικά.
Συνεπώς, δεν έχει έχει λόγο να απαιτεί ο ιατρός να είναι πιστοποιημένος, ΔΕΝ πρέπει να δίνει δυνατότητα εκτύπωσης (καθώς ο φαρμακοποιός θα καταθέσει την χειρόγραφη που έγραψες) και πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες που έγραψες (ο ιατρός) ηλεκτρονικά.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---Πάντως είναι εξαιρετικά περίεργο που δεν έχετε κωδικό για την πλατφόρμα του e-syntagografisi μιας και κάποιος απο το ΚΥ ή το νοσοκομείο αναφοράς σας ήταν υπεύθυνος να επιβεβαιώσει οτι όλοι είχατε αποκτήσει κωδικό πρόσβασης...
Σε εμάς πάντως μας ρώτησαν ΔΥΟ φορές αν πράγματι κάναμε εγγραφη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Προφανώς κάποιος δεν φρόντισε να κάνει εγγραφή και κάποιος δεν φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι έγινε εγγραφή.
Οι ειδικευόμενοι έχουν δικαίωμα εγγραφής στο σύστημα; Με ποια επιλογή κατά την εγγραφή;
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδοςεγώ πάλι πιστεύω ναι.
Η συγκεκριμένη λειτουργία έγινε για να μπορούν οι φαρμακοποιοί να περνάνε χειρόγραφες συνταγές στο σύστημα ώστε να τις εκκαθαρίζουν ηλεκτρονικά.
Συνεπώς, δεν έχει έχει λόγο να απαιτεί ο ιατρός να είναι πιστοποιημένος, ΔΕΝ πρέπει να δίνει δυνατότητα εκτύπωσης (καθώς ο φαρμακοποιός θα καταθέσει την χειρόγραφη που έγραψες) και πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες που έγραψες (ο ιατρός) ηλεκτρονικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Kάναμε το εξής test με κάποιο φαρμακοποιό. Του ζήτησα, αντί να βάλει τον ΑΚΜΑ μου για να δει ότι μπορεί να εκδόσει συνταγή, να βάλει το δικό του. Σας πληροφορώ ότι το σύστημα τον αναγνώρισε ως γιατρό και προχώρησε κανονικά στην έκδοση συνταγής. Θα μου πείτε, το I.P. καταγράφεται, αλλά εμένα δε μου φτάνει αυτό...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση