Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Επιστολή προς ΕΟΠΥ- Υπουργείο Υγείας
thepap:
Τηλεφώνησα σήμερα στο 1135 και μου είπαν ότι Ιατροί ΕΣΥ δεν μπορούν να εκδόσουν ηλεκτρονικό παραπεμπτικό ασχέτως αν εκδίδουν ή όχι ηλεκτρονικές συνταγές.
Δηλαδή τώρα θα πρεπει να ξεπλένουν οι Ιδιώτες παραπεμπτικά του ΕΣΥ?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤηλεφώνησα σήμερα στο 1135 και μου είπαν ότι Ιατροί ΕΣΥ δεν μπορούν να εκδόσουν ηλεκτρονικό παραπεμπτικό ασχέτως αν εκδίδουν ή όχι ηλεκτρονικές συνταγές.
Δηλαδή τώρα θα πρεπει να ξεπλένουν οι Ιδιώτες παραπεμπτικά του ΕΣΥ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, θα πηγαίνουν στις δομές του ΕΟΠΥΥ.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤηλεφώνησα σήμερα στο 1135 και μου είπαν ότι Ιατροί ΕΣΥ δεν μπορούν να εκδόσουν ηλεκτρονικό παραπεμπτικό ασχέτως αν εκδίδουν ή όχι ηλεκτρονικές συνταγές.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως ρώτησες πού στηρίζουν αυτή την άποψη;
Οι γιατροί του ΕΣΥ δεν είναι ενταγμένοι στον ΕΟΠΥΥ;
Γιατί δεν βάζουν μια σχετική ανακοίνωση στο site του ΕΟΠΥΥ ή στη "νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή" του e-diagnosis;
Θα μας τρελάνουν;
Για να συμπληρώσω το σκηνικό της τρέλας να επισημάνω ότι το νοσοκομείο της περιοχής μου (Χίος) ανακοίνωσε στους γιατρούς του ΕΣΥ (νοσοκομειακούς, Κ.Υ., Π.Ι.) ότι θα δέχεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά παραπεμπτικά!!!
χοχοχοχοχοχοχοχο
Πρόταση: Μήπως πρέπει να μεταφερθούν κάποιες αναρτήσεις στην ενότητα του e-diagnosis;
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα μας τρελάνουν;
--- Τέλος παράθεσης ---
Σύντομα θα κυκλοφορήσει Aloperidin σε μορφή σπρέι χώρου, ειδικά για μονάδες ΕΣΥ - μια κοινωνική προσφορά του ΕΟΠΥΥ.
thepap:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως ρώτησες πού στηρίζουν αυτή την άποψη;
Οι γιατροί του ΕΣΥ δεν είναι ενταγμένοι στον ΕΟΠΥΥ;
Γιατί δεν βάζουν μια σχετική ανακοίνωση στο site του ΕΟΠΥΥ ή στη "νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή" του e-diagnosis;
Θα μας τρελάνουν;
Για να συμπληρώσω το σκηνικό της τρέλας να επισημάνω ότι το νοσοκομείο της περιοχής μου (Χίος) ανακοίνωσε στους γιατρούς του ΕΣΥ (νοσοκομειακούς, Κ.Υ., Π.Ι.) ότι θα δέχεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά παραπεμπτικά!!!
χοχοχοχοχοχοχοχο
Πρόταση: Μήπως πρέπει να μεταφερθούν κάποιες αναρτήσεις στην ενότητα του e-diagnosis;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μου είπαν ότι πρέπει να βγεί εγκύκλιος για εμάς (Ιατρούς ΕΣΥ)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση