Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ

<< < (3/3)

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜας προτάθηκε ποτέ κάτι τέτοιο;
Μήπως αυτοί που διαχειρίζονται τέτοια προγράμματα, τα κρατούν επτασφράγιστα μυστικά;
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν γνωρίζεις τις κατευθυντήριες οδηγίες στα αγγλικά; έχεις ενδιαφερθεί να τις μεταφράσεις ώστε να μπορούν να τις διαβάσουν και συνάδελφοι σου που δεν ξέρουν αγγλικά;
Έχεις κάνει κάποιο έργο που να οδηγήσει το υπουργείο να σε υποστηρίξει και οικονομικά; Γιατί ειδικά η συγκεκριμένη κλινική έχει παρελθόν σε αυτό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε πως η "συγκεκριμένη κλινική" πήρε την πρωτοβουλία για τη μετάφραση των οδηγιών από μόνη της;
Αν ναι, το έπαθλο των 0.6 μυρίων πόθεν προέκυψε; Το αθλοθέτησαν οι ίδιοι για τον εαυτό τους;

Κι εγώ αθλοθετώ έπαθλο 1 μυρίου στον εαυτό μου για να μεταφράσει τις ενδείξεις όλων των φαρμακευτικών σκευασμάτων βάση του ΝΗS formulary, και περιμένω το diavgeia να δημοσιεύσει τη σχετική απόφαση, προκειμένου να πραγματοποιήσω τη μετάφραση.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ υπόθεση θυμίζει ολίγον ΚΕΝ....
Ας περιμενουμε το αποτελέσμα για να ασκήσουμε κριτική....
Δικαστήρια άλλωστε υπάρχουν....μέσω της Δικαιοσύνης ως εκτούτου τα διδικτυακά δικαστήρια είναι ανευ ουσίας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα ποσά δεν είναι μεγάλα μπρος στο τι έχουν δοθεί στο παρελθόν για τα πρωτόκολλα που τώρα εμφανίζει ο ΕΟΦ, αλλά δεν υπήρχε διαύγεια τότε.
Όποιος ξέρει τους τρεις πόλους στην Ελλάδα στο θέμα αυτό, ξέρει ότι η κρήτη είναι ο πολύ φτωχός συγγενής την ώρα της πληρωμής. Τα υπόλοιπα όποιος θέλει τα μαθαίνει.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜας προτάθηκε ποτέ κάτι τέτοιο;
Μήπως αυτοί που διαχειρίζονται τέτοια προγράμματα, τα κρατούν επτασφράγιστα μυστικά;
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν γνωρίζεις τις κατευθυντήριες οδηγίες στα αγγλικά; έχεις ενδιαφερθεί να τις μεταφράσεις ώστε να μπορούν να τις διαβάσουν και συνάδελφοι σου που δεν ξέρουν αγγλικά;
Έχεις κάνει κάποιο έργο που να οδηγήσει το υπουργείο να σε υποστηρίξει και οικονομικά; Γιατί ειδικά η συγκεκριμένη κλινική έχει παρελθόν σε αυτό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε πως η "συγκεκριμένη κλινική" πήρε την πρωτοβουλία για τη μετάφραση των οδηγιών από μόνη της;
Αν ναι, το έπαθλο των 0.6 μυρίων πόθεν προέκυψε; Το αθλοθέτησαν οι ίδιοι για τον εαυτό τους;

Κι εγώ αθλοθετώ έπαθλο 1 μυρίου στον εαυτό μου για να μεταφράσει τις ενδείξεις όλων των φαρμακευτικών σκευασμάτων βάση του ΝΗS formulary, και περιμένω το diavgeia να δημοσιεύσει τη σχετική απόφαση, προκειμένου να πραγματοποιήσω τη μετάφραση.
--- Τέλος παράθεσης ---

Θέλω να πω και ίσως να μην το διατύπωσα καλά ότι η συγκεκριμένη κλινική ασχολείται με αυτό το θέμα πάνω από δέκα χρόνια, αρχικά με ίδια μέσα, μετά με χορηγίες, κατόπιν με προγράμματα της ΕΕ και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση να επιλέξει το υπουργείο έναν οργανισμό με εμπειρία στο παρελθόν για να κάνει μια τέτοια δουλειά.
Συνεπώς, εάν και εσύ ξεκινήσεις σήμερα κάποια στιγμή είσαι υποψήφιος για το "έπαθλο". Βέβαια εάν ανήκεις σε κάποια άλλη ομάδα, δεν το χρειάζεται καν να έχεις εμπειρία και προϊστορία στον τομέα αυτό. Οπότε go on.....

KERASIDISN:
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας  :'( :'( :'(

EzeΤΡΟΛ:
Σε καλή μεριά τα 0.6Μ.

Η εφαρμογή των κατευθυντήριων οδηγιών θα εποπτεύεται; Από ποιούς;

Και τί θα γίνεται σε περίπτωση που οι οδηγίες θα έρχονται σε αντίθεση με "κεκτημένα" των ασφαλισμένων ( που δυστυχώς, έχουν δημιουργηθεί πάλι από εμάς; )
Π.χ. αν οι οδηγίες προβλέπουν τη χορήγηση αμιλορίδης ως αντιυπερτασικού πρώτης επιλογής σε ασφαλισμένο που ήδη παίρνει σαρτάνη ( ως πρώτη επιλογή! ), πρέπει να του αλλάξουμε την αγωγή; Πώς θα δεχτεί ο ασφαλισμένος την αντικατάσταση ενός φαρμάκου αξίας 30 ευρώ από άλλο 3 ευρώ; Μήπως μαζί με τις κατευθυντήριες έρχεται και η σειρά του φμφ;  ???

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση