Γενικά > Νομικά θέματα
Εξέλιξη Επιμελητών Β' σε Α'
ΜΙΝΑ:
Το συγκεκριμένο γοαφείο προσωπικού το έχει υιοθετήσει στην πράξη;
Γνωρίζει κάποιος από μας συνάδελφους που να προσμετρήθηκε η υπηρεσία υπαίθρου για την εξέλιξή τους σε Α';
Στην περιοχή μου πάντως δεν έχω ακούσει για κάτι ανάλογο.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το συγκεκριμένο γραφείο το έχει εφαρμόσει στην πράξη, όμως μόνο στην 15ετή υπηρεσία που απαιτείται ως υπηρεσία στο ΕΣΥ (και 5 χρόνια στο βαθμό επιμελητή Α') ώστε να γίνει ο Α' διευθυντής.
Στις άλλες περιπτώσεις δεν μετράει:
Π.χ. Επιμελητής Β' θέλει 7 χρόνια ως Β' (δεν αναφέρει πουθενά προϋπηρεσία στο ΕΣΥ)
Επίσης η δεύτερη περίπτωση του Α' για Διευθυντής είναι 8 χρόνια στο βαθμό Α' (δεν αναφέρει προϋπηρεσία στο ΕΣΥ)
Γι' αυτό και πιστεύω ότι ο συλλογισμός του συναδέλφου
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ θερμά για την απάντηση!
Συνεπώς, στη δική μου περίπτωση, με ημερομηνία πρόσληψης σε θέση Επιμελητή Β΄03/02/2011 (και 1 χρόνο αγροτικό και 1 χρόνο επικουρικό), μπορώ να ζητήσω αξιολόγηση για την επόμενη βαθμίδα (Επιμελητή Α΄) στα 5 χρόνια, δηλαδή στις 02/02/2016?
Είναι σωστή η ερμηνεία που δίνω?
Ευχαριστώ και πάλι για όλα!
--- Τέλος παράθεσης ---
είναι λανθασμένος. Κερδίζει 1 χρόνο από το επικουρικό όχι όμως και το χρόνο του αγροτικού αφού θέλει 7 χρόνια ως Β' (όχι στο ΕΣΥ. Και ο αγροτικός δεν είναι Β')
Δ. Κουναλάκης:
Εγώ έχω αντιρρήσεις και για το επικουρικό. Ο επικουρικός δεν είναι επιμελητής Β, είναι επικουρικός ιατρός. Απλά έχει τις αποδοχές και τις υποχρεώσεις του επιμελητή Β
Πατρωνάκης Μάνος:
Στο σχόλιο του Δημήτρη N.3868/10 τρίτη σελίδα του ΦΕΚ. Τα υπόλοιπα στη πρώτη μου απάντηση παρ' ότι είναι σωστά, είναι copy paste και τα ελέγχω.
Πατρωνάκης Μάνος:
Το άλλο σκέλος της ερώτησης όσον αφορά τη προυπηρεσία ειδικευμένων ??? γιατρών στο Αγροτικό απαντάται στο Νόμο 4025/11 άρθρο 28 ΦΕΚ Α 2-11-11.
Το ερώτημα που θέτει ο συνάδελφος kefalidisg είναι εύλογο όσον αφορά τη διατύπωση του νόμου. Προφανώς είναι ένας από τους ίδιους σκόπιμους λάκους της
Ελληνικής Νομοθεσίας. Επειδή όμως οι Διοικήσεις απαντούν θετικά όσον αφορά την προυπηρεσία ως Αγροτικοί και για τους ειδικούς και για τους ανειδίκευτους
σίγουρα θα υπάρχει μια ερμηνευτική εγκύκλιος -η οποία προς το παρόν μας διαφεύγει- ως απάντηση από το Υπουργείο.
Οσον αφορά το σχόλιο του Διαμαντή, αν κατάλαβα καλά, η κρίση από Β σε Α γίνεται μετά από 7 χρόνια προυπηρεσίας στο ΕΣΥ.
Ως Β, Α, Υπηρεσία Υπαίθρου; Αδιάφορο, απλά προυπηρεσία.
Σας επισυνάπτω και τα πρακτικά πρόσφατης κρίσης παρακάτω για του λόγου το αληθές.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση