Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.
Denominator:
Αδύνατο να βρω Inj. Netromycin (netilmicin) σε οποιαδήποτε περιεκτικότητα.
Πρακτικά η μοναδική αμινογλυκοσίδη η οποία κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό είναι η amikacin (τόσο στο πρωτότυπο Briklin όσο και σε αντίγραφα) στην οποία πολλά Gram(-) έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν ανθεκτικότητα.
Xouzouris:
Παίζει και gentamycin απο αμινογλυκοσιδες. Η netromycin είναι υπό εξαφάνιση εδώ και καιρό, κάτι πήρε το αυτί μου ότι τέθηκε εκτός λίστας λόγω μη καταβολής του rebate απο την εταιρεία η οποία κατόπιν το απέσυρε εντελώς, αλλά δεν ξέρω κατα ποσον ισχύει...
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαίζει και gentamycin απο αμινογλυκοσιδες. Η netromycin είναι υπό εξαφάνιση εδώ και καιρό, κάτι πήρε το αυτί μου ότι τέθηκε εκτός λίστας λόγω μη καταβολής του rebate απο την εταιρεία η οποία κατόπιν το απέσυρε εντελώς, αλλά δεν ξέρω κατα ποσον ισχύει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ούτε Garamycin έχει...
Xouzouris:
Ψάξου στην αλυσίδα αποθήκη-φαρμακείο κάποιος το εξαφανίζει. Garamycin στην κλινική που δουλεύω έχουμε, και ξέρω δυο πραγματα: οτι δεν στοκαρουν ποσότητες για να μην έχουν σκλαβωμενα ευρώ και οτι αγοράζουν κάτ´ευθείαν απο τη εταιρεία (άρα η εταιρεία φέρνει).
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΨάξου στην αλυσίδα αποθήκη-φαρμακείο κάποιος το εξαφανίζει. Garamycin στην κλινική που δουλεύω έχουμε, και ξέρω δυο πραγματα: οτι δεν στοκαρουν ποσότητες για να μην έχουν σκλαβωμενα ευρώ και οτι αγοράζουν κάτ´ευθείαν απο τη εταιρεία (άρα η εταιρεία φέρνει).
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχω βαρεθεί να κάνω τον ντετέκτιβ. Η ουσία είναι ότι δεν έχω να χρησιμοποιήσω σχεδόν ολόκληρη κατηγορία φαρμάκων... 'Ασε που η γενταμυκίνη είναι ανά 8ωρο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση