Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.
EzeΤΡΟΛ:
Σας έχει τύχει να μη μπορεί ένας φμφ να βρίσκει φάρμακα ενώ κάποιος πιο τσάκαλος συνάδελφός του να έχει τις άκρες και να τα καταφέρνει;
Μήπως στην εποχή που ζούμε, οι φαρμακαποθήκες αρχίζουν να "παίζουν" επιλεκτικά κάποιους φμφ που κάνουν μεγάλες παραγγελίες και να αφήνουν στην απ' έξω μικρότερα φαρμακεία;
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή αν πάω σε φαρμακείο και ζητήσω να αγοράσω Tamiflu/Ciproxin/Zyvoxid ο φμφ δεν θα μου τα δώσει ελλείψει γνωμάτευσης ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς μάλλον θα σου δώσει.
Γιατί όμως βάζεις θαυμαστικό ? Θεωρείς ότι έπρεπε να σου δώσει?
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή αν πάω σε φαρμακείο και ζητήσω να αγοράσω Tamiflu/Ciproxin/Zyvoxid ο φμφ δεν θα μου τα δώσει ελλείψει γνωμάτευσης ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς μάλλον θα σου δώσει.
Γιατί όμως βάζεις θαυμαστικό ? Θεωρείς ότι έπρεπε να σου δώσει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απόλυτα με το δυστυχώς .Το θαυμαστικό έγκειται στο γεγονός ότι 100% θα μου δώσει ότι του ζητήσω, χωρίς να με ρωτήσει το παραμικρό.
Denominator:
Συνεχίζονται οι σοβαρές ελλείψεις σε σπιρονολακτόνη. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφερα να βρω για μία ασθενή και συνέστησα να πει στο γιο της που σπουδάζει στη Βουλγαρία να το αγοράσει από εκεί και να της το φέρει.
Denominator:
Έχει πάνω από μία εβδομάδα που δε βρίσκουμε με τίποτε Atrovent Inh στην Ξάνθη.
Είναι κρίμα σε περίοδο με τόσο σοβαρές λοιμώξεις σε επιβαρυμένους ασθενείς να έχουμε μόνο μακράς δράσης αντιχολινεργικά και όχι βραχείας, που είναι πιο χρήσιμα λόγω ευελιξίας στη ρύθμιση της συχνότητας της χορήγησης και των δόσεων.
Επίσης είναι μεγάλη ταλαιπωρία και έξοδο να πρέπει ο ασθενής να αγοράσει ή να νοικιάσει νεφελοποιητή για να κάνει Sol Atrovent έχοντας επαρκή εισπνευστική ροή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση