Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

<< < (34/80) > >>

Argirios Argiriou:
Το βασικό και φθηνό φάρμακο Αμιτριπτυλίνη (Saroten) είναι σε παντελή έλλειψη στην Ελλάδα.

Μπορούμε όμως να το παραγγείλουμε διαδικτυακά αρκετά φθηνά από την Γερμανία:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αλλιώς, μια κάποια λύση είναι να δώσουμε το Minitran το οποίο περιέχει και Αμιτριπτυλίνη (αλλά όχι μόνο).

Argirios Argiriou:
Το Repevax αλλά και το Boostrix είναι σε έλλειψη.

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Repevax αλλά και το Boostrix είναι σε έλλειψη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μου είπαν πως θα ξανακυκλοφορήσουν από Αύγουστο.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Repevax αλλά και το Boostrix είναι σε έλλειψη.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Η φαρμακοποιός που ρώτησα σήμερα δεν ήταν και τόσο αισιόδοξη.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Repevax αλλά και το Boostrix είναι σε έλλειψη.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Η φαρμακοποιός που ρώτησα σήμερα δεν ήταν και τόσο αισιόδοξη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εδώ και ένα χρόνο, μετατοπίζεται από μήνα σε μήνα. Στην ΗΔΙΚΑ όμως φαίνεται ότι γίνονται εκτελέσεις αλλά οι φαρμακοαποθήκες δεν έχουν ποτέ.
Από μια φαρμακοποιό άκουσα ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα, υπάρχει διαθεσιμότητα, αλλά μόνο με απευθείας αγορά από την εταιρια.
Προφανώς, η μαμά εταιρία δεν θέλει να τα διαθέσει, και σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνει μικροποσότητες για να μην χάσει την άδεια.
Κλασσικά, ο ΕΟΦ χρειάζεται το μοντέλο της ΕΡΤ για να λειτουργήσει.... Πρέπει και αυτό να το στείλουμε στην τρόικα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση