Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

<< < (37/80) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίναι Staphylococcus aureus.
Είδες; Και δεν έχει και πενικιλλίνη, νιτροφουραντοϊνη, φωσφομυκίνη.
Επειδή εδώ και δυο χρόνια η νετιλμυκίνη είναι εκτός αγοράς, απέκτησε προβάδισμα...

--- Τέλος παράθεσης ---
  Αφού ήταν σταφυλόκοκκος γιατί στο αντιβιόγραμμα δεν έβαλαν πιο ...αντισταφυλοκοκκικά αντιβιοτικά; (μεθικιλλίνη, κλοξακιλλίνη, βανκομικίνη, φουσιδικό κλπ). Αφού μιλάμε για ενδονοσοκομειακό στέλεχος δεν έπρεπε να το προβλέψουν. Ίσως κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται ελλιπές το αντιβιόγραμμα (στοχεύε περρισότερο σε Gram - )

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι αυτό μου την έδωσε. ´Ασε που αύριο είναι εδώ τοπική αργία και δεν μπορούμε να ζητήσουμε το αυτονόητο, όπως επισημαίνεις. Ωστόσο στόχος μου ήταν να αναδείξω την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων ως προς τις αμινογλυκοσίδες, αφού η μεν αμικασίνη καθίσταται ολοένα και πιο αναποτελεσματική, τα δε garamycin και netromycin δεν υπάρχουν.

Argirios Argiriou:
Το Tabl. Lipitor 10 mg x 14 είναι σε μερική έλλειψη.

:
Glucophage 850

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςGlucophage 850

--- Τέλος παράθεσης ---

Κάποτε είχε έλλειψη και το Glucofree 850 που έχει 60 δισκία. Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται.

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Repevax αλλά και το Boostrix είναι σε έλλειψη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνεχίζουν να είναι σε έλλειψη. Έχει κανείς να προτείνει κάτι για παιδιά που πρέπει να το κάνουν?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση