Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

<< < (45/80) > >>

GAD2:
To Plaquenil κυκλοφορεί πλέον με νέο κωδικό που δεν συμπεριλαμβάνεται στην ηλεκτρονική συνταγογραφηση.Οι κωδικοί που βρίσkονται στο σύστημα δεν κυκλοφορούν, οπότε δεν μπορεί κανείς να το συνταγογραφήσει. Όμως στα φαρμακεία το βρίσκουμε cash.....

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTo Plaquenil κυκλοφορεί πλέον με νέο κωδικό που δεν συμπεριλαμβάνεται στην ηλεκτρονική συνταγογραφηση.Οι κωδικοί που βρίσkονται στο σύστημα δεν κυκλοφορούν, οπότε δεν μπορεί κανείς να το συνταγογραφήσει. Όμως στα φαρμακεία το βρίσκουμε cash.....

--- Τέλος παράθεσης ---

Το είπαμε κι αλλού, αν αντί για 4 ευρώ είχε μερικές δεκάδες, η εταιρεία θα είχε τσακιστεί για να βάλει το νέο κωδικό στη συνταγογράφηση.
Από αυτό και μόνο αντιλαμβανόμαστε πόσο θα μας απαξιώνουν από εδώ και πέρα οι φαρμακευτικές που κυκλοφορούν φτηνά και απαραίτητα φάρμακα.
Ελπίζω να αντιλαμβάνονται όσοι έχουν αρμοδιότητα τη σοβαρότητα του θέματος.

Argirios Argiriou:
Η σειρά των Moxonidine / Generics ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) είναι σε έλλειψη.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Tabl. Ramipril+HCT / Actavis (5+12,5) x 30 με Λιανική τιμή 5,45 € και Ασφαλιστική τιμή 7,17 € αρχίζει και κάνει έλλειψη. (Σύμφωνα με φίλη μου Φαρμακοποιό, ημερομηνία λήξης των κουτιών είναι ο Ιανουάριος του 2016 και η εταιρεία δεν έχει στείλει καινούρια παρτίδα).

Πρόκειται, κατά την γνώμη μουΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, για το πιο cost effective αντιυπερτασικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.  (Ίσως να είναι αυτός και ο λόγος που άρχισε να κάνει ελλείψεις...)

--- Τέλος παράθεσης ---

Το Ramipril+HCT Actavis το έχω αλλάξει πλέον σε αρκετούς ασθενείς στο, κατά την γνώμη μου, αμέσως πιο cost effective αντιυπερτασικό, το Tabl. Iperton (20+12,5) mg x 30 (διχοτομούμενο), χωρίς πρόβλημα.

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Tabl. Ramipril+HCT / Actavis (5+12,5) x 30 με Λιανική τιμή 5,45 € και Ασφαλιστική τιμή 7,17 € αρχίζει και κάνει έλλειψη. (Σύμφωνα με φίλη μου Φαρμακοποιό, ημερομηνία λήξης των κουτιών είναι ο Ιανουάριος του 2016 και η εταιρεία δεν έχει στείλει καινούρια παρτίδα).

Πρόκειται, κατά την γνώμη μουΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, για το πιο cost effective αντιυπερτασικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.  (Ίσως να είναι αυτός και ο λόγος που άρχισε να κάνει ελλείψεις...)

--- Τέλος παράθεσης ---

Το Ramipril+HCT Actavis το έχω αλλάξει πλέον σε αρκετούς ασθενείς στο, κατά την γνώμη μου, αμέσως πιο cost effective αντιυπερτασικό, το Tabl. Iperton (20+12,5) mg x 30 (διχοτομούμενο), χωρίς πρόβλημα.

--- Τέλος παράθεσης ---
εγώ έχω επίσης δοκιμάσει το Piramil plus (30 δισκία) διχοτομούμενο μισό ημερησίως ή ένα τη μια ημέρα και μισό την επόμενη, λόγω της αυξημένης δόσης υδροχλωροθειαζίδης

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση