Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

<< < (7/80) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Αχ, φίλε jack, αλλοίμονο ...πιστεύεις ότι το Garamat στη χώρα μας χορηγείται πραγματικά όταν και όσο πρέπει;
Και πότε πρέπει;
Ή μήπως έχει γίνει γιο-γιο και το παίρνουν χαλαρά χωρίς να ξέρουν τί είναι όσοι πονάει το αυτί τους, ακόμη και over-the-counter;

Garamat = γενταμυκίνη ( = αμινογλυκωσίδη)

GARAMAT (SCHERING PLOUGH AΦBEE)
Δρ. Ουσίες : BETAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE -- GENTAMICIN SULPHATE

Κωδικός Ε.Ο.Φ.   Φάρμακο   Παρατηρήσεις   Νοσοκομειακή Τιμή   Χονδρική Τιμή   Λιανική Τιμή
2801550402010   GARAMAT SOL OPHTH-OT FL 5 ML (0,1+0,3)%   ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΑΠΑΝΗ   1,22 €   1,40 €   2,01 €

Exocin είναι ένα σκεύασμα σε ωτικές drops που περιέχει κινολόνη.

Harper:
Προσωπικα οι εξωτερικες ωτιτιδες που εχω δει στα χρονια που ασκω ειδικοτητα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου(οκ δεν ειμαι και σε παραθαλάσσια περιοχη).Δεν ξερω τι εμπειριες εχετε οι υπολοιποι.Εχω δει να αγοραζουν μονοι(ή να τους χορηγει ο φαρμακοποιος) GARAMAT Ή SYNALAR OTIC για μεση πυωδη ωτιτιδα ακομη και για ΒΥΣΜΑ ΚΥΨΕΛΙΔΟΣ!!!
Προσωπικα μπορει να τα εχω χορηγησει σε μερικες περιπτωσεις κνησμου(εν ειδη εκζεματος) του εξω ακουστικου πορου.
Ειναι γεγονος οτι μερικα φαρμακα-κουτια εχουν θεοποιηθει στη συνειδηση καποιων ασθενων και εξ ου και η υπερκαταναλωση,ακομη και με την εννοια της καβαντζας.Παρε κοσμε να εχεις...Και μετα απορουμε γιατι πιασαμε πάτο οταν η δαπάνη από την ΥΠΕΡΦΑΡΜΑΚΙΑ στην Ελ ισορροπει τις περικοπες των μισθων που μας εγιναν.

Denominator:
Πάει και το Pentrexyl.

(Μα, γιατρέ μου, τι σε έπιασε, αμπικιλλίνη δίνουν στις κότες για να μην τις πιάνει το μάτι...)

tasath:
Επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ με επισυναπτόμενο αρχείο (24 που αντικαθίστανται και 12 που είναι αναντικατάστατα).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Πριν από λίγο πήγα σε ένα από τα λίγα φαρμακεία ασφαλείας που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη. Ζήτησα, ένα Trachisan για τη φαρυγγίτιδα, αλλά είχε έλλειψη. Ζήτησα Locabiotal, αλλά μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν βγαίνει καν. Αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω. Στο τέλος ζήτησα ένα Lonarid για τον πυρετό και δεν υπήρχε ούτε αυτό!
Τελικά την έβγαλα με Depon και κάτι καραμέλες για το λαιμό.
Και στο φαρμακείο είχε 15 άτομα ουρά. Σούπερ μάρκετ κανονικό. Είναι και η εποχή με τις ιώσεις και τον υγρό και κρύο καιρό...

Αναγνώστης"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση