Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.
Argirios Argiriou:
Οι σταγόνες CIPRALEX OR.SO.D 10MG/ML BOTTLEx28ML δεν κυκλοφορούν πλέον.
Κυκλοφορούν όμως οι σταγόνες SEROPRAM OR.SO.D 40mg/ML FLx15ML και μπορεί να δώσει κανείς τις πρώτες 7 ημέρες 4 σταγόνες Seropram x 1 και μετά 8 σταγόνες Seropram x 1.
Με την παραπάνω δοσολογία αρκεί ένα μπουκαλάκι σταγόνων Seropram για να βγει ο μήνας.
Συγκριμένα για τις παραπάνω σταγόνες του Seropram ισχύει το παρακάτω:
The doses of tablets correspond to doses of drops as follows:
Tablets / dose Equivalent
Drops
10 mg
8 mg (4 drops)
20 mg
16 mg (8 drops)
30 mg
24 mg (12 drops)
40 mg
32 mg (16 drops)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Το Glucobay ( ακαρβόζη ) είναι σε έλλειψη.
Argirios Argiriou:
Το Gel Hemeran είναι σε έλλειψη. Φαρμακοποιός με την οποία το συζήτησα, μου είπε ότι αντ' αυτής κάποιοι δίνουν αλοιφή Άρνικα, που κοστίζει γύρω στα 7-8 ευρώ.
Clemence:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε για έλλειψη cholib ή έχετε ακούσει για επικείμενη απόσυρσή του;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, υπάρχει γενική έλλειψη η οποία θα αποκατασταθεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι φαρμακοποιοί λένε πάντως στους ασθενείς να αλλάξουν σκεύασμα, δεν το περιμένουν πια.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε για έλλειψη cholib ή έχετε ακούσει για επικείμενη απόσυρσή του;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, υπάρχει γενική έλλειψη η οποία θα αποκατασταθεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι φαρμακοποιοί λένε πάντως στους ασθενείς να αλλάξουν σκεύασμα, δεν το περιμένουν πια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Και πολύ καλά κάνουν, το θέμα αυτό με τις ελλείψεις φαρμάκων που μια οφείλονται σε τυφώνες και άλλη κι εγώ δεν ξέρω σε τι θα πρέπει να έχει μία απάντηση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση