Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.
Argirios Argiriou:
Το Vipidia είναι σε μερική έλλειψη στις μορφές 12,5 mg και 6,25 mg. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα 25 mg.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζετε για έλλειψη cholib ή έχετε ακούσει για επικείμενη απόσυρσή του;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, υπάρχει γενική έλλειψη η οποία θα αποκατασταθεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι φαρμακοποιοί λένε πάντως στους ασθενείς να αλλάξουν σκεύασμα, δεν το περιμένουν πια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Και πολύ καλά κάνουν, το θέμα αυτό με τις ελλείψεις φαρμάκων που μια οφείλονται σε τυφώνες και άλλη κι εγώ δεν ξέρω σε τι θα πρέπει να έχει μία απάντηση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Στις 10/05/2018 έμαθα από αντιπρόσωπο της εταιρείας που το παράγει ότι το Cholib υπάρχει και πάλι στην Ελληνική αγορά (και στις δύο μορφές του).
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος
Στις 10/05/2018 έμαθα από αντιπρόσωπο της εταιρείας που το παράγει ότι το Cholib υπάρχει και πάλι στην Ελληνική αγορά (και στις δύο μορφές του).
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός στο να ξαναχρησιμοποιήσω φάρμακα που έχουν παρουσιάσει έλλειψη για μακρό χρονικό διάστημα.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το "ωραίο" είναι πως τώρα έχει αρχίσει να εμφανίζει έλλειψη το Inegy και αρχίζουν να το μετατρέπουν σε Liptruzet!
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο "ωραίο" είναι πως τώρα έχει αρχίσει να εμφανίζει έλλειψη το Inegy και αρχίζουν να το μετατρέπουν σε Liptruzet!
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν θα εμφανιστεί η γενόσημη εζετιμίμπη, θα πάψουν όλα αυτά τα προβλήματα...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση